Tapasztalatra vágyik a Supermodel of the year 2014 versenyzője

A sokoldalú Marcell szeretné kipróbálni a modellkedést

2014/06/26

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper DominikaVeréb ViktorVári Ágnes és Dorogi Vivien után Karafa Marcellt is megismerhetitek.

4-2014-03-21 12.55.46-1

“Karafa Marcell vagyok, és azért szeretném kipróbálni a modellkedést, mert elég sokoldalú embernek tartom magam, akit sok minden érdekel, többek között ez is. Régóta terveim közt szerepelt, hogy valamilyen formában betekintést nyerjek ennek a szép szakmának a színfalai mögé, viszont sajnos a “többek közt” lévő dolgok között valahogy eddig nem adódott lehetőség rá. De nem hinném, hogy késő lenne, sosem késő új dologba belevágni. Talán itt az alkalom, hogy ez is bekerüljön a kis tapasztalataim közé, és tágítsa a világlátásomat, amit a sok-sok országba való utazás és különféle érdekes munkák végzése után, már-már így is tágnak mondanék, de ugyebár, ahogy pénzből, úgy tapasztalatból is – jöhet a közhely – sosem elég. Ki tudja, lehet ez a szakma lesz az, ami a legjobb dolgokkal kecsegtet, a jó dolgokat pedig szeretjük mindannyian.”

Hozzászólások