Tarolnak Palvin Barbi égig érő lábai

Íme egy igazán összeillő páros

2015/07/01

A világhírű magyar modell, Palvin Barbi igazi illusztris társaságba keveredett. A népszerű lány a szakma legnagyobbjaival jött össze egy sorozat erejéig, amiről természetesen képek is készültek. A dögös fotókat mi is megmutatjuk!

Palvin Barbi már elérte azt, ami minden fiatal nő álma, világhírű modellekkel, a szakma legjobbjaival lép kifutóra, ott van a legnagyobb márkák kedvenc arcai között, és mint tudjuk, az egyik nemzetközi kozmetikai cég arca már évek óta. Most pedig egy olyan sorozatban kapott helyet, ami csak a legkiváltságosabbaknak jut.

chrissy teigen
Chrissy Teigen bevállalta

Az egyik legsikeresebb fotóspáros, a Mert és Marcus a kamerái elé terelte a dögös modelleket, olyan nevekkel, mint Doutzen Kroes, Irina Shayk, Rosie Huntington-Whiteley, és természetesen magyar büszkeségünk, Palvin Barbi. A kissé túlfűtött hangulatú képek a W magazinban jelentek meg, ahol nem sok minden takarja a lányok bájait, de azért teret enged a fantáziának is.

Barbara-Palvin

Barbi villantós képe merész és szexi egyszerre, lábai olyan hosszúnak tűnnek, hogy a kifutók párduca, Naomi Campbell is megirigyelhetné. Mihalik Enikő és Ed Sheeran jó barátja szereti a bevállalós képeket, hiszen az olasz Marie Claire magazin kedvéért tavasszal teljesen levetkőzött. Ez az extravagáns, dögös fotó most többet takar a fiatal lányból, de a kép hangulata, züllöttsége, mégis fűtött erotikus kisugárzása jóval kihívóbbá teszi Barbit, mint teljesen meztelen fotói.

Nézd meg a többieket is. Szerinted is Palvin Barbi az egyik legdögösebb?

A gyönyörű lány a férfiak körében is igen kedvelt. Szinte minden ujjára jut egy híresség. Régóta találgatják, ki lehet Palvin Barbi kedvese, a modell most elárulta, milyen kapcsolatban van DiCaprióval és Ed Sheerannal. Nézd meg közös fotóikat!

palvin barbi

Hozzászólások