Tatár Csilla ˝dalolni˝ fog

Kiderült, milyen szerepet szánnak a műsorvezetőnek

2014/12/28

Sok mindenen ment keresztül Tatár Csilla az elmúlt időszakban. Ugyan saját döntése volt minden, mégsem volt könnyű számára az utóbbi pár hét – pláne, hogy műsorvezető társa sem könnyítette meg a helyzetét.

A nemrégiben köztévéhez igazolt TV2-es műsorvezetőt hamarosan A Dal háziasszonyaként láthatjuk majd viszont a televíziók képernyőjén. Tatár Csilla több szerepben is megfordul majd az MTVA jövő évi produkcióiban, hiszen tapasztalata, népszerűsége és tehetsége könnyedén megengedi, hogy egész évben meghatározó arca legye a közmédiának. Mondhatjuk, hogy Csilla személye garancia lesz a minőségi szórakozásra, legyen az A Dal 2015 című műsor, vagy bármely más produkció – olvashatjuk a hirado.hu oldalán. Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente után most Csilláé a megtiszteltetés, hogy kapcsolatot teremtsen az előadók és a zsűri, illetve a közönség között.

tatar

Az első elődöntőre január 24-én kerül majd sor, ahol a bejelentett 30 versenyző először mérettetheti majd meg magát. Az énekeseket 3 részletben mutatták be. December 8-án derült ki az első 10 előadó: Tóth Vera, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, Péter Barbara „Barbie”, Spoon, Karmapolis, MDC, Farkas-Jenser Balázs, Csemer Boglárka „Boogie”, Chances és Dallos-Nyers Boglárka „Bogi”.

Két nappal később, december 10-én a következő csapatot is bemutatták a Petőfi rádióban: Wolf Kati, Antal Timi, Szakács Gergő, Szűcs Gabi, Mujahid Zoltán, Fool Moon, Proof of Life, Pankastic!, Éliás Gyula Jr. feat Fourtissiomo és Katona-Zsombori Éva.

Az utolsó 10 főre pedig december 12-én derült fény: Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Magyar Bori, Leander Rising, New Level Empire, Other Planet, Szabó Ádám, PASSED és Oláh Gergő.

adal
(fotó: eschungary)

A döntőt február 28-án láthatjuk majd a televíziók képernyőjén, vagyis akkor derül majd ki, hogy melyik tehetséges előadó képviseli majd hazánkat Bécsben az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Hozzászólások