Tatár Csilla – Brutális őszinteség a szülőszobáról

2016/01/17

Tatár Csilla mindig karakán, őszinte nő volt, de hogy ennyire bevállalós, azt senki sem gondolta. Kendőzetlen őszinteséggel mesélt szüléséről.

received_2491012060986581

Ugyan Tatár Csilla szereti, ha a privát szféráját megtarthatja magának, most mégis részletesen beszámolt a szüléséről, ráadásul nagyon édesen, hiszen úgy fogalmazott, mintha a kisfia mesélné a történteket. A műsorvezető azt sem titkolja, hány kilót hízott a terhesség alatt.

“A főbérlőm (továbbiakban csak Anya) minden trükköt bevetett, hogy előcsalogasson: órák hosszat sétált a közeli parkban, (teszem hozzá ráfért, mert az a 20 kiló plussz, ami rajta volt a regnálásom idején, igencsak megkívánta azt a picike kis mozgást). A sétán túl, a liftet is hanyagolta, igyekezett inkább lépcsőn megközelíteni a különböző objektumokat” – írja a blogján Tatár Csilla.

Fogadjátok sok szeretettel első blogbejegyzésemet Milán születése óta.:) Így születtem én! #milanruben #alegnagyobbszerelemavilágon

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. január 16.

Csilla – aki napokon belül visszatér a képernyőre, A Dal, illetve a Magyarország, szeretlek! című műsorban – nem akarta rózsaszín felhőben láttatni azt, ami a szülőszobán történt, ezért megírta a naturális valóságot. Kisfia születése során komplikációk adódtak, ezért a kismama hasába térdelve, vákummal segítették világra a kis Milán Rubent.

“Aztán a 9. órában hirtelen megváltozott minden. A Doki és a helyes szőke nő, elkezdtek suttogni Anya felett, aki addigra már a világát alig tudta, de azt azért tisztán hallotta, hogy a szívverésem már nem annyira szapora. Aztán jött a mondat, amit tuti egy nő sem akar hallani a szülőágyán. “Milán tartalékai elfogytak.” A szülőszoba 4 fős stábja hirtelen kétszeresére duzzadt. A Doki ekkor nagyon higgadtan és határozottan osztotta ki mindenkinek a feladatokat: Apa tartja Anya hátát, Anya oxigént kap, az ügyeletes doki Anya hasába térdel, Anya nyom úgy, ahogy csak bír, a Doki fogja a vákumot, én pedig összeszedem minden erőmet. Ha már eddig eljutottam, nehogy már itt adjam fel” – osztotta meg a durva részleteket a szép műsorvezető.

Olvass még Tatár Csilláról!

Hozzászólások