Tatár Csilla már nem tér vissza

Otthon várja babája érkezését

2015/07/03

A köztévére igazolt egykori képernyős, Tatár Csilla, legutóbb hatalmas pocakkal vezényelte le Harsányi Levente oldalán a szépségkirálynő-választást. Egy ideje viszont nem látható megszokott műsorában, és nagyon úgy tűnik, most jó darabig nélkülözniük kell a nézőknek.

Kicsivel több, mint félidőnél jár az állapotos Tatár Csilla, aki télre várja gyermeke érkezését. Távozása a TV2-től nagy port kavart, a köztévénél jóval visszafogottabb, csendesebb műsorvezetői élet várta, azonban még így is gyakran szólnak róla a hírek. A legnagyobb az volt, amikor kiderült, máris babát vár új szerelmétől.

tatarcsilla2

Ha rangsorolni kéne Csilla életében az eseményeket, akkor közel sem tudnánk eldönteni, hogy hirtelen válása, váratlan távozása a kereskedelmi csatornától, vagy még váratlanabb terhessége okozta-e a nagyobb döbbenetet körülötte. Gönczi Gábor egykori felesége gyorsan megtalálta az új szerelmet, de arra senki sem gondolt, hogy ilyen gyorsasággal esik majd teherbe egy bimbózó kapcsolat legelején. Természetesen a hír csodálatos, hiszen Tatár Csilla többször mesélt fájdalmáról, amiért eddig nem tudott teherbe esni. A műsorvezetőt sokan karrieristának és szívtelennek állították be, amiért nem vállal még gyereket, holott a háttérben rengeteget küzdött azért, hogy végre anya lehessen.

“Három évvel ezelőtt 29 éves voltam, amikor úgy éreztem, hogy eljött az idő, és most már tiszta szívemből vágyom egy kisbabára. Valahogy biztos voltam abban, hogy nekem ez sima ügy lesz. Aztán teltek múltak a hónapok, egyik kudarc jött a másik után. Szépen lassan betöltöttem a harmincat, és szinte mindennap megkaptam a számonkérést és a megalázó megjegyzéseket. (…) Mindeközben pedig az orvosok szabtak-varrtak, hormonokkal kezeltek, okokat kerestek, műtöttek és széttárták a kezüket. Aztán jött az első sikeres inszemináció majd 7 hét után egy elvesztett terhesség – vallotta Tatár Csilla saját blogján.

tatár csilla
fotó: Blikk / Tumbász Hédi

A Petőfi TV zászlós hajója éjszakai bulikból vezet élő műsort, egészen más közeg ez, mint amit a kereskedelmi csatornánál megszokott. Kismamaként viszont olyan szempontokat is figyelembe kell vennie, amik ellenkező esetben talán fel sem tűnnének az embernek. “Való igaz, hogy a Petőfi Tv Én vagyok itt! című műsorában már nem láthatnak a nézők a továbbiakban. Nagyon szerettem csinálni, de be kell látni, hogy pocakkal már nem ideális. Az egy esti, élő adás, bulikról, élő koncertekkel, az A38 Hajóról, ahol zaj van, és tömeg. Mivel a pici ilyenkor már hall, nem szerettem volna kitenni annak a hangzavarnak és hangos zenének, ami ott van” – árulta el a Blikk kérdésére a műsorvezető. 

Csilla most tehát egy darabig nem lesz látható a képernyőn, bár még korai lenne szülési szabadságot emlegetni. Most szokásos nyári pihenésére vonult el két hétre, de munkába állása után is csökkentett módban fog újra dolgozni. Nagy pocakkal, fáradékonyan ez érthető is, hiszen számára most az a legfontosabb, hogy egészséges gyermeke szülessen.

Tatár Csilla tavalyi éve nem volt egy leányálom: a válása mellett a csatornaváltással járó kellemetlenségekkel is meg kellett küzdenie – és bár ő lelkiismeretesen csinálta végig, mégis rengeteg támadás érte. Olvasd el, mi történt valójában!

tatarcsilla4

Hozzászólások