Tatár Csilla megnémult

Debutálása előtt hagyta cserben hangja a műsorvezetőt

2015/01/21

Tatár Csilla, az MTV új műsorvezetője eltűnt. Senki sem látta napok óta, pedig szombaton lesz debutáló fellépése, mint műsorvezető a Dal-ban.

A szép műsorvezető csupán az eurovíziós dalválasztvó show ruhapróbáján jelent meg, de ott sem szólt senkihez.

– Négy napon keresztül nem hagytam el a lakásomat, még most is itthon vagyok – válaszolta alig hallható hangon a műsorvezetőnő, majd erősen köhögni kezdett. – Elkaptam egy influenzavírust, ami ráment a gégémre és a hangszálaimra, és napokig csak meleg levegő jött ki a torkomon. Hang egy szál se! Most már legalább halkan tudok beszélni – mondta Csilla.

– Nem szoktam beteg lenni, és még sosem volt hangszálgyulladásom, ezért nagyon megijedtem, főleg, amikor az ügyeleten közölték, hogy vírusos betegség esetén nem tudnak semmit adni – mesélte Tatár Csilla. –  Végül kaptam a torkomra egy antibiotikumos fertőtlenítő sprayt, és a csendkúrát javasolták, továbbá hogy próbáljak ki néhány alternatív megoldást, amit meg is tettem – suttogta Csilla, és hozzátette: – Csak gyógyvizet iszom, folyamatosan gargalizálok, és C-vitaminnal is tömöm magam.

10933926_1041057475908171_1636601206877568862_n

– A csendkúra valóban azt jelentette, hogy nem beszélhetek senkivel, és be is tartottam. A ruhapróbán is csak bólogattam, vagy a fejemet ráztam, amikor rámköszöntek, de megértőek voltak nagyon – magyarázta a műsorvezetőnő, aki az eurovíziós dalfesztivál miatt most rendkívül elfoglalt. – Itt még biztosan suttogva fogom átvenni az adásmenetet, de joggal remélem, hogy szombatra rendben leszek, mert az orvos szerint öt-hét nap alatt visszahúzódhat a gyulladás.

A családjával sem tud beszélni, ezért ki kellett találnia egy másik módszert a kommunikációra.

– A szüleimmel az interneten küldözgettünk egymásnak üzeneteket, de A Dal szerkesztőivel is írásban közöltem a gondolataimat a műsorral kapcsolatban – mondta a műsorvezető, aki magát hibáztatja, amiért a vírus leverte. – Magam sem tudom, miért, tavaly év végén nem oltattam be magam. Egyszerűen elfelejtettem, de most rendhagyó tapasztalattal gazdagodtam.

Hozzászólások