Tatár Csilla mély fájdalmakat élt át

A gyönyörű műsorvezető őszinte vallomása

2015/02/05

Hihetetlen nyitottsággal számolt be múltjáról és jelenéről Tatár Csilla. Az élete szinte fenekestől felfordult, és rengeteg csalódáson kellett keresztülmennie, ám ő mégis erős maradt.

Gyermekvállalási gondjai után házasságában is problémák merültek fel, ezért Gönczi Gáborral közösen úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket. Emellett csatornát is váltott, amiért szintén kapott hideget-meleget egyaránt. Egy közszereplőnek soha nem könnyű, hiszen folyamatosan kíváncsi tekintetek figyelik. Tatár Csilla ráadásul nagyon a szívére veszi a negatív kritikákat, sőt sokkal könnyebben hiszi el azokat, mint a pozitívokat.

„Egy ponton úgy éreztem, hogy nem a saját életemet éltem. Fel kellett vállalnom bizonyos konfliktusokat, hogy a változás, mint egy tisztítótűz söpörjön végig az életemen. Mindez hihetetlen módon lecsiszolta az emberi kapcsolataimat. Ma is fáj, ha valaki bánt vagy megjegyzést tesz, de már nem lepődöm meg, és el tudom fogadni, hogy nem mindenki szeret. Tudom, hogy ki a barátom, és ki nem az. El kellett engednem az a vágyamat, hogy tökéletes legyen az életem. Rájöttem, hogy nem „cukiskodhatok” mindig. Csak azért, hogy valaki szeressen, nem fogom neki azt mondani, hogy jaj, de szeretem, ha nem így van” – mesélte Csilla a Story magazinnak.

„Sokszor ellenszenvet szülhetett a viselkedésem, de elfogadom ezt is. A gyerekkérdés miatt is bántottak, ez fájt talán a legjobban. Meg akartam felelni, közben elveszítettem saját magamat. Felszabadító volt számomra, hogy elmondhattam, milyen emberfeletti küzdelmet vívtam, vívtunk a kisbabáért. A kudarcokkal teli évek és a hallgatás után megkönnyebbültem, hogy kimondhattam. Ezek után úgy éreztem, most már nem lehet bántani engem. Ha pedig valaki továbbra is emiatt akar belém rúgni, akkor az szégyellje magát!”

Férjével békében váltak el egymástól, és mindenben megállapodtak. Hamarosan beadják a válókeresetet, így tavaszra már biztosan elvált emberek lesznek, ugyanis a vagyonmegosztást is megbeszélték már. Gáborhoz hasonlóan Csillára is rátalált a szerelem és a boldogság.

Gönczi Gábor - Tatár Csilla

„Két éve ismerjük egymást, de csak a barátság volt az, ami összekötött bennünket. Aztán volt egy beszélgetés, aminek a végén mindketten éreztük, hogy megérintett minket, és nem csupán barátilag. A Gáborral töltött tíz év sokat adott. Megtaníttatta velem, hogyan kell békésen reagálni, békében élni. Kölcsönösen sokat fejlődtünk egymás mellett. (…) Most olyan ember van mellettem, akivel nagyon hasonló a lelkünk. Egyformán húzzuk fel magunkat vagy nevetünk dolgokon. Engem ez a szerelem kisimít, feloldoz, feltölt. Nagyon jól vagyok, nagyon boldog vagyok, és fontos nekem ez a kapcsolat. Balázs igazi küzdő típus, akárcsak én. Vállalja minden hibáját, gyengeségét, sérülését, harcosságát. Büszke vagyok rá. Az élet minden területén őszinte és iszonyatosan szeretem ezt benne. Nagyon őszinte ez a szerelem.”

Hozzászólások