Tatár Csilla titokban férjhez ment

Bármelyik pillanatban szülhet

2015/11/19

A mindenórás Tatár Csilla nagy pocakkal mondta ki a boldogító igent, hogy kisfia házasságban élő szülők gyermeke legyen.

Hihetetlen, hogy 32 évesen megadatott, hogy ilyen szerelem lépjen az életembe, hogy ezt átélhetem. A szenvedélyre, az ösztönökre hallgatok, de biztosan össze is fogjuk kötni az életünket.  Attól, hogy volt egy kudarccal végződő házasságom még nem csalódtam a házasság intézményében. Előbb-utóbb ki is mondjuk a boldogító igent, de arról mindenki csak utóbb fog értesülni. Csendes, meghitt szeánszra vágyom” – mondta nemrégiben Tatár Csilla a Hot! magazinnak.

A legszebb ősz. :) #autumn #budapest #ilovemycity #maternity #waitingforourbabyboy #together #love #ilovemybelly

Szerző: Tatár Csilla2015. november 18.

Amiről a várandós műsorvezető hónapokkal ezelőtt beszélt, azt most valóra is váltotta szerelmével, ugyanis terhessége utolsó szakaszában összeházasodott születendő gyermeke édesapjával.

Valóban igaz, férjhez mentem. Életünknek az intim pillanatit azonban tényleg csak a hozzánk közelállókkal szeretnénk megosztani. Szerelmes vagyok a férjembe, bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiunk, és olyan életet élhetek, amilyenről mindig is álmodtam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Balázst hozzám küldte” – árulta el a tévés, aki mostantól Kunos-Tatár Csillának hívnak.

Hozzászólások