Tatár Csilla több milliót fizetett

Sajánt pénzből állta a kötbért

2015/03/18

Nem kevés összeget kellett fizetnie Tatár Csillának azért, mert a szerződésében foglaltaknál előbb került képernyőre A Dal című műsorban. A TV2 volt munkatársa több millió forintot fizetett ki zsebből.

tatár csilla2
Tatár Csilla jól érzi magát új munkahelyén (Fotó: TV2)

Tatár Csilla tizenkét év után hagyta ott a TV2-t, és nem sokkal felmondása után már A Dal című műsorban szerepelt a köztévén. Bár a felmondási idejét letöltötte korábbi munkaadójánál, a szerződése azon pontját, miszerint nagyjából négy hónapig még nem szerepelhet más csatornán, nem tartotta be.

“Sem a szerződésemről, sem arról, kaptam-e felszólítást, nem adhatok tájékoztatást. A versenytilalomra vonatkozó összeget rendeztem a TV2 felé. Hogy pontosan mennyi pénzről van szó, azt szintén nem hozhatom nyilvánosságra, pedig boldogan megtenném, hiszen a sajtóban megjelent nyolcmillió forintnak semmi köze a valósághoz, ennél lényegesen kevesebb pénzről, ennek töredékéről van szó” – jelentette ki Tatár Csilla a Blikknek.

 

Csilla korábban elmondta: eszébe sem jutott, hogy új munkahelyével fizettetné ki a kötbért, saját zsebből rendezte a tartozását.

“Soha nem volt szó arról, hogy ezt a köztévé fizetné ki. Pontosan tudtam, milyen következményekkel jár a munkahelyváltásom, mérlegeltem, és döntöttem. 14 éve dolgozom folyamatosan, így nem volt kérdés, hogy ha úgy alakul, akkor ki fogom fizetni saját zsebből. Így is történt. Bejött a váltás. Nagyon örülnek nekem, megbecsülnek, jól érzem magam itt. A köztévénél szakmailag és emberileg is megtaláltam a számításaimat” – tette hozzá Csilla.

Hozzászólások