Tatár Csilla vagy Gombos Edina a csinosabb sztáranyuka?

Remek formában vannak

2016/01/18

A sztáranyukák bebizonyítják, hogy szülés után is lehet csinos egy nő: Tatár Csilla és Gombos Edina igazi bombaformában van!

Szinte nem is hiszünk a szemünknek, annyira jól néz ki Tatár Csilla mindössze 9 hónappal a szülés után! A fiatal anyuka A Dal sajtótájékoztatóján lepett meg mindenkit, mennyire jó formában van a kisfia születése után nem sokkal.

A műsorvezető az Eurovíziós dalverseny itthoni fordulóinak egyik műsorvezetője lesz, de mindenkit megnyugtatott: nem fog a karrier az anyaság rovására menni, hiszen mindössze hat adásról van szó.

tatar csilla
Tatár Csilla bombaformában két hónappal a szülés után (Fotó: MTI)

Tatár Csilla a Blikknek elárulta: a terhessége alatt 20 kilót hízott, de ebből 15 már le is ment róla. Szép teljesítmény.

Nem panaszkodhat azonban a másik szőke ciklon sem: Gombos Edina immáron kétgyermekes anyuka, az alakjára azonban nagyon odafigyel. Nem is meglepő, hogy legutóbb épp egy kosárlabda pályán kapták lencsevégre, ahol épp a családjával dobált.

Összeállt a családi kosárlabda csapat. 󾌴 A legkisebb a pálya széléről szurkolt…󾍘󾟖

Közzétette: Edina Gombos – 2016. január 16.

A passzos leggingsben pedig jól látszik a műsorvezető tinilányokat megszégyenítő alakja. Nem hiába, a floridai levegő teljesen megszépítette Edinát.

Hozzászólások