Tatár Csilla világra hozta kisfiát

Úszik a boldogságban a műsorvezető

2015/11/23

Tatár Csilla megható üzenettel tudatta a nagyvilággal boldogságát: megszületett a kisfia, Kunos Milán Ruben.

A műsorvezető boldogsága határtalan. Nem csoda, hiszen az elmúlt bő egy évben megfordult vele a világ. Miután elvált Gönczi Gábortól, rátalált a nagy szerelem, és nem sokára kiderült: Tatár Csilla és szerelme, Balázs gyermeket vár. A tévés a közösségi oldalon kürtölte világgá boldogságát, ami – érthető módon – határtalan.

 

Azt hiszem elfogytak a szavaim, ilyen szerelem tényleg nincs is a földön! 2015. november 19-én megszületett Kunos Milán Ruben! 4 kilóval és 56 centivel, természetes úton érkezett meg a világra, leírhatatlan boldogságot okozva ezzel anyának és apának. Egy család lettünk én pedig a világ legszerencsésebb felesége és anyukája vagyok, mert két ilyen fantasztikus pasival élhetek együtt! Most már itthon vagyunk, jól vagyunk és együtt gyönyörködünk a babaillatú kisfiunkban” – jelentette be Tatár Csilla.

Azt hiszem elfogytak a szavaim, ilyen szerelem tényleg nincs is a földön! 2015. november 19-én megszületett Kunos Milán…

Szerző: Tatár Csilla2015. november 22.

Épp Tatár Csilla kisfia születése napján robbant a hír, hogy a műsorvezető a közelmúltban összekötötte az életét gyermeke édesapjával. Kattints a részletekért IDE!

Hozzászólások