Tavaszi tippek: így maradj gyönyörű és természetes!

Szuper tippek, hogy mégjobban érezd magad a bőrödben

2018/05/08

Az év ezen időszakában mindenki úgy érzi, hogy itt az ideje kicsit megújulni, megszépülni, ezért hoztunk pár szuper tavaszi tippet ezzel kapcsolatban!

Ez a cikk most nem arról fog szólni, mint a legtöbb tavaszi tippes írás. Most valóban szuper, csajos ötleteket adunk ahhoz, hogy kicsit megújulj és jobban érezd magad a bőrödben. Mi nem bíztatunk arra, hogy fesd rózsaszínre a hajad vagy fusd le a maratont, akkor is ha még életedben nem futottál egy kilométert egyszerre. Csupán szeretnénk segíteni néhány aprósággal, mellyel magadnak okozhatsz örömet!

1. Természetes  hatású szemöldöktetoválás – Microblading technika

A Microblading módszer alapja egy kis kézi eszköz, amivel a vékony szálakat elkészítik. A hagyományos tetoválógépekkel szemben ez sokkal vékonyabb vonalakat képes húzni, így a hatás még természetesebb. A rajzolt szálak végeredményben összeadódnak a saját szőrszálakkal, így igazán dús hatást kapunk. Sokszor a saját szőrszálakkal is össze szokták téveszteni a rajzolt szálakat, így nem kell aggódni nem olyan lesz a végeredmény, mint a tipikus régi tetoválásoknál.

A Microblading technika nem fáj, inkább csak kellemetlen de az is maximum 10-15 percig tart, ugyanis utána elkezd hatni az érzéstelenítő. Amiatt sem kell aggódnod, hogy nem lesz tökéletes a forma, hiszen a tetoválóval először is meg kell beszélned, hogy mik az elképzeléseid, ő pedig utána addig rajzolja ceruzával a körvonalat, míg el nem éritek az áhított formát. Ez akár másfél órát is igénybe vehet, a tetoválás pedig szintén, így kb 3 óra alatt készül el a tetoválás. A pici sebek gyógyulási ideje 4-5 hét, ezután szükséges egy korrekció. Ha az első alkalom után nem maradtak meg tökéletesen a szálak, nem kell megijedni! Ezért van a korrekció, ami után már olyan lesz a szemöldököd, amilyet elképzeltél!

Habár nem tart ki egész életedben a tetoválás, hiszen 1,5-2 év múlva újabb korrekcióra van szükség, érdemes képzett szakemberhez ellátogatnod, hiszen mégiscsak az arcodon viseled a munkáját. Így nyugodt szívvel ajánlunk egy szalont, ahol kedves, lelkiismeretes szakember fogad és bármiben a segítségedre lesz! A részletekért lesd meg az oldald és keresd fel bátran a hölgyet, aki keretet ad az arcodnak, tökéletessé teszi elrontott vagy még ki nem tetovált szemöldöködet, amivel elégedetlen vagy!

Nem mellesleg a szalonban (Bp., Mester utca 83/a) körmös szolgáltatás, 3D szempilla hosszabítás is megtalálható, így három legyet üthetsz egy csapásra szépülés terén!

Microblading Brows Budapest (@microbladingbrowsbudapest) által megosztott bejegyzés,

 

2. Új frizura 

Ugye milyen szép az, mikor valaki hazajön a tengerpartról és gyönyörű napszítta a haja? Természetesen jobb az, mikor valóban a tűző nap szőkíti ki a hajad, de akkor is elérheted ezt a hatást ha nem utazol több száz kilométert. Ha ilyenre vágysz kérd a fodrászodtól bátran a copacabana hajat! 

 

 

 

 

2018-hajtrend-fahej
forrás: whitehar.hu

3. Új edzésforma 

Most nem számít, hogy elérted az áhított beach body-t vagy nem, a lényeg, hogy kezdj bele valami új edzésbe! Mindenképp olyanba, amit élvezel is. Próbáld ki a spinninget, a spinracinget vagy a kangoot. Vagy igazából bármit, ami örömmel tölt el, csak vezesd le a feszültséget.

Indoor Cycling

 

4. Tölts sok időt a természetben

A természet olyan hatással van ránk, ami nagyon jót tesz az ilyen időszakokban: feltölt, megnyugtat, inspirál, gondolkodásra késztet vagy épp segít kikapcsolni. A friss levegő remek hatással van az egész testre, ráadásul a kellemes napsütés feltölti a D-vitamin raktárainkat is és még szép napbarnított bőrt is eredményez.

shutterstock_290011217-622x415

Hozzászólások