Tavaszindító programajánló: Budapesti Palancsintafesztivál

Itt mindenki megtalálhatja a kedvére valót!

2019/01/18

2019. 03. 8-10. között kerül megrendezésre a Nagy Budapesti Palacsintafesztivál az Allee melletti gasztrosétányon! Remek tavaszindító programnak ígérkezik!

Palacsinták a világ körüll, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, palacsinta leves, édes palacsinta , sós palacsinta, palacsinta burger és még sorolohatnánk azokat a nagyon különleges finomságokat amiket palacsintából lehet készíteni. Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki ne imádná a palacsintát valamilyen formában. A rendezvényre a legérdekesebb, legfinomabb recepteket hozzák el, gondolva az egészséges életmódot folytatókra, vagy ételalergiában szenvedőkre is, hiszen mindenmentes palacsintát is készítenek a rendezvényen.

Több, mint 100 féle palacsinta vagy palacsintából készült finomság egy helyen. Mind emellett gofrik, csokoládék és édességek forrón és hidegen. A hölgyeknek pedig Nőnap alkalmából különleges meglepetéssel kedveskednek!

A rendezvényen a kiállítókon túl lesz közös palacsinta sütés, palacsinta evő verseny, finom , az évszakhoz illő forró italcsodák, borok, pálinkák , utcazene és minden mi szem szájnak ingere! Ott találkozunk!

Az esemény hivatalos oldalát ITT találod!

Hozzászólások