Távozik a TV2-től Tatár Csilla

Ördög Nóra miatt megy el a műsorvezető?

2014/12/09

Hosszú évek után nagyobb és látványosabb feladatra vágyott Tatár Csilla, amit nem kaphatott meg a csatornánál.

Hónapok óta tart a megújulási folyamat a TV2-nél, melynek eredményeként több televíziós kollégának szűnt meg a munkaviszonya. Állítólag Csilla arra számított, nagy feladatok várnak rá, hiszen évek óta keményen dolgozik. A Szépségkirálynő műsort már kétszer vezette, nagyszerűen helyt is állt. Így érthető, hogy komoly, egész estés show-ra vágyott.

Azonban miztán leszerződtették Ördög Nórát, nyilvánvaló lett számára, hogy neki ilyen kaliberű műsor már nem jut. Csilla viszont nehezen viselte a mellőzöttséget. A TV2-vel a múlt héten már olyan mélypontra jutott, hogy írásbeli fegyelmit kapott egy olyan dologért, amit minden televíziós gyakran elkövet, írja a Bors.

tatar1

Az értesülések szerint a köztévéhez tart, ahol egy nagyszabású feladat várhatja: a január végén induló A Dal műsorvezetője lehet.

A felmondásáról szerettük volna megkérdezni Tatár Csillát is, de eddig nem értük el. A TV2 a következőt válaszolta:

– Megkaptuk Csilla felmondását, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadtuk. Csilla karrierterve nem egyezett a TV2 vele kapcsolatos elképzelésével, ezért megértjük a döntését. Sok sikert kívánunk neki – nyilatkozta a csatorna és Tatár Csilla szakításáról Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs veze­tője.

Hozzászólások