Te bevállalnál egy DNS tesztet?

Olyan dolgokra is fény derülhet általa, amikre sosem gondolnál

2016/07/05

Le mernéd tesztelni, valójában honnan is származol? Hogy a DNS-ed egyezhet-e a világ bármely pontján élő emberrel? Mielőtt még gyűlölködve gondolnál bármelyik népcsoportra, érdemes megnézd ezt a videót!

Manapság egyre jobban terjed a világban a rasszizmus és a különböző vallású, más bőrszínű, más értékrendet valló emberek gyűlölete. Az alábbi videóban eltérő nemzetiségűek adják a DNS-üket egy teszthez, melyből kiderül, hogy sok-sok évre visszamenőleg hová is tartoznak.

Rólad is bármikor kiderülhet, hogy éppen egy teremben ülsz, vagy egy vonaton utazol egy távoli unokatestvéreddel, rokonoddal. Lehet, hogy arab, roma, vagy fekete bőrű. Sosem tudhatod. Éppen ezt bizonyítja ez a videó is. Lehet, hogy akit a legjobban gyűlölsz, azzal csörgedezik közös vér az ereitekben.

Mi alapján döntik el az emberek, hogy nem szeretnek egy adott nemzetet? Sokak szerint a történelmi helyzet is lehet a gyűlölködés oka. Például akadnak olyan emberek, akik nem szeretik a németeket, és megindokolják azzal, hogy magukat felsőbbrendűnek képzelték. Érdemes megfontolni, hogy a rasszizmus, a gyűlölet nem vezet sehova. A jelenlegi világban az emberek közötti ellentét egyre jobban befolyásolja mindennapjainkat. De ha csak egy ember elgondolkozik a videón, már jobb hellyé válik a Föld.

Hozzászólások