Te is élhetsz Harry Potter házában

Pár ezer fontért tiéd lehet a Private Drive 4

2016/09/19

Szeretnéd kipróbálni hogy élt Harry Potter a lépcső alatti gardróbban? Most tiéd lehet az ikonikus Private Drive 4 csupán 190 millió forintért.

A Harry Potter rajongók általában tisztában vannak vele hol érheti őket a legvalósághűbb filmes élmény. Ha mégsem lennének elárulom, hogy Londonban létezik egy mágikus hely, az úgynevezett Harry Potter múzeum. Itt mindent kipróbálhatsz, ami csak a filmben volt. Találkozhatsz dementorokkal, utazhatsz a Roxfort Expresszen, természetesen a vonat a 9 és 3/4. vágányról indul. Vásárolhatsz varázspálcát, Bogoly Berti féle Mindenízű Drazsét és még sorolhatnánk. Az egész stúdió látogatása csupán 36 fontba (kb. 15 ezer ft) kerül, ami ha úgy vesszük egy egész napos élményért egyáltalán nem sok.

Azonban ha egy megszállott rajongóról van szó foghatja a cuccát, 450000 fontot (190 millió ft) és Berkhsire városába költözhet. Hogy ez miért jó neki? Mert ott és ennyiért árulják Harry gyerekkori otthonát. Biztos emlékeztek milyen volt a szobája míg Vernon bácsival, Petunia nénivel és Dudley Dursleyvel élt. A kis lyuk nem is nevezhető szobának, hiszen a lépcső alatt volt gyakorlatilag egy nagyobb méretű szekrény. Maga a ház viszont gyönyörű.

A házat 2001-ben az első film forgatásakor használták először, majd rekonstruálták a filmstúdióban. Az otthon tulaja azonban most úgy döntött eladásra kínálja. Az árért egy gyönyörű kertet kapunk, 3 hálószobát, hatalmas konyhát és nappalit. És a lépcső alatti gardróbot. A nő abban reménykedett, hogyha megtudják az emberek, hogy ez volt az alapja a filmben szereplő háznak hamarabb megveszik. Hát, ha eddig nem is, most hogy írt róla a Daily Mail, a LADbible és még számos neves oldal biztos akadnak majd jelentkezők. További képeket itt találtok a házról.

 

Hozzászólások