Te is Istennő vagy! tréning – az önbizalomért!

Külső-belső szépítő kurzus, nőknek

2015/01/14

A tíz alkalmas tréning minden olyan nőnek ajánlott, aki nem szereti, vagy nem eléggé szereti önmagát. Nincs egészséges értékrendjük, teltebbnek, vékonyabbnak, vagy csúnyábbnak látják a testüket és az arcukat, ezért több önbizalomra van szükségük, hogy a munkaerőpiacon és a párkapcsolati fronton is sikeresebbek legyenek.

Mindezek mellett szükségük lenne arra is, hogy bátrabban kommunikáljanak és nyissanak az újdonságokra, merjenek szeretni és elfogadják, hogy szerethetőek és fontos emberek.

Te is Istennő vagy! – tréning elméleti és gyakorlati úton is segítséget nyújt abban, hogy a nők – kortól, súlytól, társadalmi vagy anyagi helyzettől függetlenül – érezzék és tudják, hogy ők is Istennők.

teisistennovagy

Fontos, hogy nem véletlen a 10 alkalom, mert néhány órában mind egy pszichológus, mind egy stylist segítséget nyújthat, de lehet, hogy a hatása tiszavirág életű.
A 10X4 óra alatt az oktatók és előadók nemcsak erőt adnak a résztvevőknek, hanem felépítik értékrendjüket, önbizalmukat és alakjukon, megjelenésükön is segítenek.

Párkapcsolati terapeuta, életvezetési tanácsadó, stylist, sminkes, mesterkozmetikus, személyi edző, szépségkirálynő, plus size fotográfus és még több előadó és oktató építi fel közösen a nők önszeretetét úgy, hogy júniusra, a hat hónapos tréning végére a részt vevő nők magabiztosan bújhassanak akár alakot hangsúlyozó ruhába és bikinibe.

A tréning kezdete: január 24 (szombat, a két hetente tartott, egymásra épülő alkalmak mindig szombaton lesznek)

Helyszín: 1062 Budapest, Andrássy út 98. , MagNet Ház

Érdeklődni lehet: info@kozmaritastyling.hu

Weboldal: www.kozmaritastyling.hu

Hozzászólások