Te melyik fehérneművel csábítanád el a pasikat?

Falatnyi szettek egy videóban

2015/09/07

A női fehérnemű világ életében titkokat és érzékiséget hordozott magában, nem véletlenül hozza lázba a férfikat, még akkor is, ha csak egy pánt sejlik ki a ruha alól. Az elmúlt években hihetetlen változáson ment át, a pasikat pedig egyre inkább kikészítik a falatnyi ruhadarabok.

Bár a cipőből kikandikáló zoknit a magunk részéről egyáltalán nem érezzük szexinek, viselése az 1915-ös évtől kezdve valahogy mégsem volt kellemetlen. Száz év fehérneműjét mutatja be ez a rövidfilm, ami a kezdeti szégyenlős, mindent takaró voltából elég komoly átalakuláson ment keresztül. Jöttek az illedelmes fazonok, a csipke, a habos-babos megoldás, majd a testre simuló darabok, végül külön vált a melltartó és bugyi. A pasikat még mindig lázban tartja, egy-egy romantikus éjszakán a legszexibb darabok vethetők be. Akkor sem kell zavarba jönnöd, ha éppen vadmacska éned az uralkodó, hiszen a fehérnemű mindaddig rejtve marad a kíváncsi szemek elől, amíg kettesben nem maradtok. Akkor aztán felejts el minden prüdériát, és szédítsd el a pasidat!

A nők fehérneműje úgy változott az évek alatt, mint a szoknyák hossza. Bár a mai napig azt a célt szolgálja, hogy a test intim részeit ápolja és eltakarja, finoman sejtessen és lázban tartsa az erősebbik nem képviselőit, azért az 1900-as évek elején mai szemmel ezek még kevésbé voltak vérpezsdítő darabok. Akkoriban sokkal inkább a kényelem élvezett prioritást a túlfűtött erotikával szemben.

Íme tehát az elmúlt száz év legdögösebb fazonjai. Te melyiket vennéd fel, hogy éjszaka ebben hódíts?

Hozzászólások