Te oltárhoz vonulnál nadrágban?

Ti mit gondoltok erről?

2017/09/29

A nagy napon mindenki szeretne különleges lenni, így jól meg kell gondolni miben vonulj oltárhoz…Na de nadrágban?! Bizony, ez az új trend.

Úgy tűnik az esküvői trendek kezdenek igazán érdekes vonalat ölteni, ugyanis a nadrág lett a divat. Minden nő álmodozik a nagy napról mikor végre férjhez mehet álmai pasijához. Ezen a napon mindenki szeretne kicsit szebb, jobb és királylányosabb lenni, mint ahogy azt kislányként egyszer valamikor megálmodta. Aztán persze az évek múlása, a különféle külső és belső tényezők hatására sokan feladják azt a képet, amit a fejükben dédelgetnek hosszú évek óta, és inkább kiállnak a sorból, hogy valami újban próbálják ki magukat. Talán ezzel a húzással pedig a nagy nap elnyeri azt a még emlékezetes és még különlegesebb jelzőt, amire titkon minden boldog ara vágyik. Na de nadrágban oltárhoz vonulni csupán az egyediség kedvéért? 

208213.640

A döntésben pedig hatalmas szerepe van a trendeknek is, hiszen mindig könnyebb valamire igent mondani ha a saját szemünkkel látjuk. Valahogy így van ezekkel a divathéten bemutatott nadrágos kreációkkal is.

208207.640

forrás

Hozzászólások