A te pasid is pornót akar otthon? Tedd ezt!

Ha a filmet összekeveri a hálószobátokkal...

2015/01/05

Sajnos a pornó elterjedésével a férfiak nagy többsége úgy gondolja, hogy amit a filmben lát, az a valóság, azt kell követni és az maga a szex, vagy a szerelmeskedés. Pedig a pornó, az színtiszta üzlet, kidolgozott koreográfiával.

Ma már nemcsak videókazettán vagy dvd-n elérhetőek a pornó filmek, hanem a nap minden szakában, ingyen, online megtekinthetőek – mondhatni akkor, amikor épp ehhez van kedvünk. Akár még okostelefonon is, tehát határ a csillagos ég. Maximum egy követelménynek kell megfelelni, hogy rákattintunk a “elmúltam 18 éves” gombra. Amint ez megtörtént , már nézhető is a töménytelen mennyiségű felnőttfilm.

Namármost, ezzel talán nem is lenne baj (vagy ha igen, az maradjon egy másik anyag témája), viszont az nem éppen helyénvaló, hogy sok férfi – rosszabbik esetben még a harminc felettiek is – azt gondolják, hogy az, amit a filmekben látnak, az a valóság, az a normális és az az elvárható otthon is. Egyáltalában véve: miért is várunk el otthon bármit is?!

House Call

A pornóban minden megjátszott: koreográfia van, snittek, pár perces rögzítések, majd ha nem úgy sikongatott a hölgy vagy nem úgy csavarta ki a gerincét, hogy nagytotálban mindenét láthassuk, akkor már jöhet is az újra felvétel.

Pont ezért, ha a pasid azzal áll elő, hogy tekeredj úgy, mint egy kígyó és tartsd normálisnak, hogy minden szeretkezés után az arcodra vagy a szádba élvez, mert a filmekben is így van, mondd neki bátran, hogy a filmek a pénzről, a bevételről szólnak és arról, hogy minél durvábban és megalázóbban mutassák be a szeretkezést, ami valljuk be, a vásznon inkább aktus, mint két ember összeolvadása.

iStock_000005977963_Medium Ha ennek ellenére sem tágít a pasi attól, hogy márpedig a pornófilmekben a valóság szerepel, felejtsd el, mert beteg és szexista, akinek vágya, hogy megalázza a nőt. Persze nem azt mondjuk, hogy egy-két trükköt sem lehet elcsenni ezekből a filmekből, de a durvább részek mellé mindenképpen csempésszünk valóságos hús-vér párkapcsolatot, értékes simogatásokat, finom csókokat, különben egy rideg, testcentrikus tárgyként fogod érezni magad. Hosszú távon pedig nem vezet jó útra, ha azt érzed, mindig meg kell felelned és úgy kell viselkedned, mint egy pornósztárnak. Couple kissing

Hozzászólások