Te tudtad, hogy mi tartja távol karácsonykor a gyomorfájást?

A megoldás a pálinka!

2018/12/20

Néhány nap múlva elkezdődik a nagy ünnepi eszem-iszom, ez pedig néha komoly gyomorfájást okoz, azonban erre is van egy remek megoldás!

Karácsonykor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a gyomrunk befogadósképessége bizony véges, így a családi ebédeket és vacsorákat egy bosszantó gyomorfájással zárjuk. Gondoltál már arra, hogy ezt nagyon egyszerűen és kellemesen megúszhatod? A megoldás pedig nem más, mint a magyarok kedvenc alkoholos itala a PÁLINKA!

Először is fontosnak tartom megemlíteni, hogy egyáltalán nem mindegy milyen az a pálinka, hiszen alkoholos italból mindig javasolt a minőségi termékeket választani. A pálinka esetében sincs ez másképp, hiszen nem minden pincében kotyvasztott lötty lesz valódi pálinka. 

A mi választásunk a GONG PÁLINKÁRA esett, hiszen a tulajdonosok csak válogatott gyümölcsök felhasználásával készítik minőségi pálinkáikat. Az alapanyag beszerzésénél kiemelt szempontként kezelik, hogy a gyümölcsöt válogatott termőterületekről szerezzék be, ezáltal is erősítve a Pálinkaház által kínált termékek helyi jellegét. Az eltelt időszakban már látszik a befektetett munka eredménye, hiszen a Kárpát-medencei Pálinka-, és Párlatversenyen a GONG pálinkacsalád különdíjat kapott, majd a Kárpát-medencei Pálinkaversenyt követően az Országos Pálinka- és Törköly pálinka versenyen Champion, Top pálinka kiválóság és Pálinkakiválóság díjakat is elhoztak. Ez azért nem kis dolog, ugye?! 

gong

És ami a legjobb, a hölgyek és az urak is örömüket lelhetik a pálinkázásban, ugyanis rengeteg különböző gyümölcsből készítik az italokat. Sok-sok különlegességet találhatsz a Gong Pálinka kínálatában, többek között:

  • szeder pálinkát
  • bodza pálinkát
  • földieper pálinkát

A kiszerelés sem utolsó dolog, hiszen remekül néz ki az üveg, melybe a nemes ízeket zárják, így akár ajándéknak is kiváló! 

gong3

Egyet mindenképp jegyezz meg: gyomorfájásra Gong Pálinka, nem gyógyszer, Gong Pálinka! ;)

IDE kattintva olvashatsz még a különleges pálinkakóstolásról, ami remek program lehet egy téli hétvégén, illetve rendelni is tudsz! 

gong2

 

Hozzászólások