Telefonálj az ujjaddal és a karszíjaddal!

A Sgnl elsőre furcsán fest, de mi azonnal akarjuk!

2016/09/16

Unod, hogy elő kell halásznod a mobilod a zsebedből, csak azért, hogy telefonálj egyet? Itt a megoldás! A Sgnl segítségével már az ujjaddal is beszélhetsz!

Mutattunk már nektek nem egy kütyüt, de mind közül a Sgnl tűnik elsőre a legnagyobb marhaságnak. Aztán ahogy ismerkedsz vele, egyre jobban megkedveled. Igaz, hogy a szükségessége erősen megkérdőjelezhető, de már az is figyelemre méltó, hogy egyáltalán meg tudták csinálni! A szerkezet ugyanis első látásra egy sima kar- vagy óraszíjnak tűnik, azonban elképesztő tudást zsúfoltak bele. A legfontosabb az, hogy lehetővé teszik, hogy az ujjaddal telefonálj.

Nincs más dolgod, csak csatlakoztatni a Sgnl-t a telefonodhoz (ez természetesen Bleutooth-szal működik). Innentől kezdve ha csörög a telefonod, elég csak egyetlen gombot megnyomni a szíjon, a füledbe dugni az ujjad, és már beszélhetsz is! Remek kiegészítő lehet minden titkos ügynök aspiránsnak. A működési elve amúgy lenyűgöző, a Sgnl-on ugyanis nincs hangszóró, a hangokat a tested mikrorezgéseit kihasználva juttatja el a füledig. 

A tervezők szerint teljesen kiszűri a külső zajokat, akár a leghangosabb környezetben is használhatjuk. Viszont arra sincs esély, hogy valaki más hallgasson bele a társalgásunkba (kivéve ha neki is a fülébe dugjuk az ujjunkat). Ráadásul ha karkötőt nem akarsz viselni, még mindig hordhatod az órád szíjaként, egyáltalán nem zavarja meg a működésben. Ezen kívül a szíjhoz tartozó applikáció még egyéb okosságokat is tud, például hívásemlékeztető funkciót is kapott. A pulzusszámláló és a többi egészségügyi rész meg már csak a hab a tortán.

Emlékszem, annak idején a Donald Kacsa magazinos kémórámmal én voltam a király az általános iskolában. A Sgnl-al a csuklómon még a munkahelyemen is én lennék a király!

A Sgnl EZEN A LINKEN rendelhető elő

Hozzászólások