Telenoros vagy? Az most nem jó

Haldoklik a hálózat Zuglóban

2016/01/19

A Telenor hálózata megadta magát Zugló környékén, ezért az itteni előfizetők nem tudnak sem telefonálni sem pedig sms-eket küldeni. A cég munkatársai dolgoznak a hibán.

received_2491012060986581

A szolgáltató több zuglói előfizetője is jelezte, hogy nem tud hívást kezdeményezni sem pedig üzenetet küldeni. Egyikük a Facebookon osztotta meg panaszát, amire az a válasz érkezett, hogy a Telenor tud a hibáról és a technikusaik már dolgoznak az ügyön. Az RC News is telefonált a szolgáltatónak, akik hamar tájékoztattak a rövid és tömör információkról. Kollégájuk szerint Zuglóban több áramkimaradásról számoltak be, amik közrejátszottak az állomások működésének meghibásodásában. Minket is szintén azzal biztattak, hogy gőzerővel dolgoznak a hibaelhárításon és ígéretük szerint délutánra orvosolják a problémát.

rossz telefon

A Telenornak korábban a 3-as metró vonalával gyűlt meg a baja, ugyanis az Árpád híd és a Deák Ferenc tér között húzódó szakaszon nem töltődtek be a weboldalak, megakadt a Messenger, és néha a folyamatban lévő hívások is megszakadtak. Akkor a társaság azt nyilatkozta, hogy műszaki kollégáik több céggel végeztek méréseket a hármas metróban, és ezekből kiderült, hogy egy külső berendezés rontja le a Telenor jelerősségét.

A Vodafone egyelőre vitatja a felelősségét, és nem sikerült vele megállapodásra jutni, ezért a Telenor már szabályozói úton is kérte a Vodafone segítségét.” -magyarázta ekkor a szolgáltató.

Hozzászólások