Téli Sportágválasztó

Próbáld ki magad abban is, amiben eddig nem merted

2017/01/17

Kezdd az évet sportágválasztással! Január 28-án újra megrendezik a téli sportágválasztót. Próbáld ki magad abban is, amiben eddig nem merted. 

 Mozogj Télen Is! Helyszín: Jégpalota – Budapest, IV. kerület, Homoktövis u. 1. 2017. január 28-ig kell várni az első sportágválasztóra, hiszen a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda harmadik alkalommal rendezi meg a Téli Sportágválasztó rendezvényét, új helyszínen, Budapesten a IV. kerületben található, Jégpalotában. 

A rendezvényen a téli sportágak mutatkoznak be és lesznek kipróbálhatóak a közönség számára közel 4000 m2-es jégfelületen. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek edzők képviselik, így gyakorlatban lehet megismerkedni a különböző sportágakkal, értő felügyelet mellett. Ennél autentikusabb és hitelesebb élmény nem kell ahhoz, hogy később (vagy éppen azonnal) megszülessen a döntés, melyik sportágnál ragad le a kíváncsi fiatal.
A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények, DÍJMENTESen látogatható, DE REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. ONLINE REGISZTRÁCIÓ: www.telisportagvalaszto.hu
A jégpályákon kipróbálható lesz: Airboard – Alpesi sí – Bandy – Biatlon – Bob – Curling – Gyorskorcsolya – Jégkorong – Jég-korfball – Jégtánc – Jégvitorla – Kutya fogathajtás – Kutya szánhajtás – Kutyás futás – Kutyás kerékpározás – Kutyás tereprollerezés – Műkorcsolya – Rövidpályás gyorskorcsolya – Snowboard – Snowscooter – Snowshredder – Szánkó – Szinkronkorcsolya
A rendezvény programjai mellett magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és találkozhatnak a bajnokokkal akikkel lehetőség lesz a közös sportolásra is.
„GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!” TALÁLKOZZUNK JANUÁR 28-ÁN A III. TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓN!

A Facebook eseményt itt találod meg.

Hozzászólások