Teljesen kisemmizik Pécsi Ildikó menyét?

Még a jógastúdióját is elveszítheti

2015/07/13

Tovább gyűrűzik a Pécsi Ildikó családja és Pártos Csilla közötti huza-vona: most úgy tűnik, hogy a színésznő menye a milliókat érő jógastúdióját is elveszítheti.

A házból kilakoltatnák, de nem költözik, tartásdíjat követel visszamenőleg, de egy fillért sem adnának neki, és most a jógastúdiója is veszélybe került Pártos Csillának, Pécsi Ildikó menyének. A színésznő fia, Csaba és családja ugyanis milliókat fektettek a budai terembe.

Ahogy már korábban írtuk, Pécsi Ildikó többször felszólította már fia feleségét, hogy költözzön ki a budai luxuslakásból, ahol korábban együtt laktak, Pártos Csilla nem hajlandó elhagyni az ingatlant, ami törvényesen volt férje családját illeti. Sőt, emellett visszamenőleg 150 ezer forintos havi tartásdíjat követel gyermeke apján.

pártos csilla
Pártos Csilla elveszítheti a jógastúdiót

Az ügy újabb fordulójában a Bors kiderítette, hogy már nem csak az otthona, de munkahelye is veszélyben van Pártos Csillának, ugyanis az évek óta jól menő jógastúdióját is el akarja venni volt férje családja. Nem csoda, hiszen az alapjait épp ők fektették le.

Évekkel ezelőtt Pécsi Ildikó és fia hitelt vettek fel azért, hogy támogassák Csilla Los Angelesi tanulmányait: a tengerentúlon sajátította el ugyanis a jógaoktatás alapjait, hogy aztán itthon saját termet nyithasson. A cégét is férje családjának segítségével tudta létrehozni.

Nem csoda, hogy Pártos Csilla nem szeretné átengedni a Rózsadombon működő termet, hiszen saját módszert alakított ki a hozzá járók számára, ami úgy tűnik, nagyon népszerű, mert minden órája teltházas.

Az ügyvédek szerint azonban könnyen lehet, hogy Pártos Csilla nem tarthatja meg a jógastúdiót, melynek kezdőtőkéjét férje és annak családja finanszírozta.

Hozzászólások