Teljesen leépült a börtönben Lajcsi

Az egészségére is rámegy a bezártság

2015/10/27

Teljesen megtört Lajcsi a börtönben: rengeteget fogyott és ügyvédje szerint már csak árnyéka a régi, jó kedvű trombitásnak.

Lagzi Lajcsit villámcsapásként érte a hír, hogy annak ellenére, hogy az egy hónapos előzetes letartóztatás szombaton lejárt, nem szabadulhat a fogságból, sőt, további három hónapot kell bent töltenie, így karácsonykor sem lehet a szeretteivel – legkorábban január végén engedik ki.

A mulatóssztár és ügyvédei is értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis sem indoklást nem kaptak, sem hivatalos értesítést az előzetes meghosszabbításáról, így fellebbezni sem tudnak.

„A székesfehérvári büntetés végrehajt egy kiválóan irányított intézet, de ott más a koszt, emellett nyilván az ideg miatt is nagyon sokat fogyott, eddig majdnem tíz kilót leadott. Sajnos már árnyéka önmagának – mondta el a Blikknek dr. Berényi András, Lajcsi ügyvédje és barátja. Feleségét, Bogit is nagyon megviseli, hogy a sztár még mindig a börtönben van, és csak a három gyerekük miatt tartja magát.

Lagzi Lajcsi
Lajcsi majd’ tíz kilót fogyott, mióta börtönben van

Pedig a trombitás hozzá van szokva a jó ebédekhez: szinte minden szombatját az Ecseri piacon töltötte, ahol a kedvenc helyén nagyokat evett.

„Visszahúzódó volt, nem szerette reklámozni magát, mégis színfoltja volt a Tangónak. Egy csomó mindentől el volt tiltva, de a kedvenceit mindig elkészítettem neki. Egy kis sólet, libacomb, libamáj, házi körözött vagy éppen borjúbécsi mindig lecsúszott. Nem tartom valószínűnek az áramlopást, nem olyannak ismertem, aki ilyesmire rászorult volna – mondta Grósz Elemér, aki évtizedek óta jó barátságban volt Lajcsival. A piacon egyébként nem csak evett, de vásárolt is a mulatós: annak ellenére, hogy luxusbutikokban vásárolhatott volna, ő inkább a bolhapiacon kereste a legjobb árúkat.

Hozzászólások