Terence Hill egy budapesti kórháznak ajánlotta fel autóját

A sztár titokban tartózkodott hazánkban

2018/11/21

Terence Hill beteg gyerekeket látogatott, és egy budapesti kórház megsegítésére ajánlotta fel autóját az olasz világsztár. Rajongói teljesen megőrültek tette miatt!

Titokban jótékonykodott hazánkban Terence Hill, és egy olyan december 1-jén induló árverésben vállalt fontos szerepet, amiben a saját, felújított Dune Buggy autója – amit a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk – keresi új gazdáját.

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

A nyertes nevét a jövő februári Guido & Maurizio de Angelis koncert sztárvendégeként, ő maga fogja kihirdetni, a bevétellel pedig a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet segíti. A világsztárt a kórház igazgatósága mellett Berkes Gabriella énekesnő, és fia, Berkes Olivér fogadta.

“A kórház kommunikációs feladatait látom el, és ott voltunk, amikor Terence Hill megérkezett, és hozta az autóját. A fiam, Olivér kedvenc színésze volt kiskorában, és hihetetlen, hogy a nagy ikonját most mi fogadhattuk, és terelgethettük a kórházon belül. Egy tünemény ember, minden gyerekhez bement, mosolygott, áradt belőle a kedvesség és a szeretetet. Vitt nekik narancsot, csokit. Szavak nincsenek rá” – számolt be a Borsnak az eddig titkos eseményről az énekesnő, aki Hill anyanyelvén, olaszul beszélgetett, az ettől igazán meghatódó sztárral.

1709152_b-terence-hill-kep-3

forrás

Hozzászólások