Termelj energiát sörözés közben!

Telefontöltés kocsmai budin

2016/07/13

A sörözés az egyik legjobb módszer a nyári meleg túlélésére. De mit szólnátok hozzá, ha közben energiát is termelhetnétek, mondjuk a telefonotoknak?

Bristoli tudósok kifejlesztettek egy új technológiát, ami a vizeletünkből nyer ki energiát. Nagyjából fél liter vizelet kell ahhoz, hogy a telefonod feltöltse kb. 3 óra használathoz elég energiával.

De hogy hol is készül a pisitöltő? Hát az egyetem bárjában, ugyanis ott került elhelyezésre az első ilyen WC-prototípus. Lemennek a bristoli egyetem diákjai sörözgetni, és amikor pipilni kell, csak kimennek a budira, ahogy minden normális, beb*szcsizott, derék fiatal. Viszik a telót is, és rádugják a töltőre. Egészen pontosan nincs arról infóm, hogy hogyan is működik a dolog, viszont van fantáziám, illetve a sört is kultiválom ebben a melegben.

Egy egészen kiváló ötlet, mert most tegyük a kezünket a szívünkre… hányszor előfordult már, hogy sörözés közben lemerült a mobilunk? Ez csak egy plusz ok mindenkinek a pánikra. De most megszületett az évezred találmánya! Már epekedve várjuk itthon is! Képzeld el, ahogy elmész egy kis kocsma WC-jére, és a látványtól felfordul a gyomrod – de nem gáz, mert van töltő, és eltölthetsz egy fél órát is abban a pöcegödörben, amíg feltöltődsz.

Irány sörözni gyerekek!

Hozzászólások