Terrortámadás Katalin es Vilmos otthonánál?

Vajon a királyi család volt a célpont?

2015/10/12

Gyanús csomagot helyeztek el Vilmos herceg és Katalin hercegné otthona mellett, melyet gyorsan kiszúrtak a rendőrök, akik nagy erőkkel a helyszínre mentek, ellepték a környéket, és a gyanú beigazolódott: valóban bomba volt a táskában, amit fel kellett robbantani. Ki volt a célpont?

Délelőtt tíz órakor riasztottál a rendőröket a Kensington-palotához, Vilmos herceg és Katalin hercegné otthonához,mivel a szomszédos orosz nagykövetség mellett gyanús csomagot vettek észre. A táskáról gyorsan kiderült, hogy volt miért aggódni, mert bombát rejtett.

A környéket ellepték a rendőrök, akik a helyszínt lezárták, és egy robot segítségével felrobbantották a bombát. Nem tudni, kinek szánták a küldeményt, de az biztos, hogy a brit királyi családot már hónapok óta fenyegetik a terroristák – írja a Daily Star.

Vilmos és Katalin

Vilmos herceg még egy nyilatkozatot is kiadott, amiben arra kérte az újságírókat, hogy a terrorveszély miatt hagyják békén a családját. Azt nem tudni, ezúttal ők voltak-e a célpont, de az újság információja szerint aznap Londonban tartózkodtak, Katalinnak egy jótékonysági rendezvényen kellett volna megjelennie.

Hozzászólások