Test a test ellen – csuszamlós csábítás

Így vedd le a pasit a lábáról!

2015/04/01

Szeretnéd a pasidat elcsábítani, de már nem jut eszedbe semmi újdonság, amivel levehetnéd a lábáról? Próbáld ki az érzéki, illóolajos, csuszamlós masszázst. A siker garantált!

A legfontosabb, hogy válassz illóolajat: lehet az tömjén, ilang-ilang, cédrusfa, neroli, bergamott, jázmin, muskátli, fekete bors, pacsuli, rózsa, muskotályzsálya, szantálfa vagy gyömbér.

iStock_000021801637_Small

Mivel nincs olyan illóolaj, amelyik mindenkinek tetszene, ezért nem árt az olaj beszerzése előtt egy drogériában közösen megszagolni néhány változatot. Persze nem kell elárulni a pasinak, hogy mindez miatta történik, sokkal jobb, ha látszólag véletlenül az olajok felé sétáltok és leemelsz egy-két üvegcsét a polcról, beleszagolsz, majd ami neked is tetszik, a párodnak is megmutatod.

Hogyan és hol használhatjátok fel az olajokat?

Töltsd fel a kádat, és tegyél a vízbe hat cseppet tetszés szerint kiválasztott, hígítatlan illóolajból. Alaposan keverd el, és csukd be az ajtót, hogy az értékes pára ne szökhessen meg. Merülj el a vízben, és hagyd, hogy az illatok körbezárjanak.

Vedd körbe a kádat pislákoló gyertyákkal, és kérd meg a párodat, hogy tartson veled.

iStock_000057070020_Small

Illatosítás

Illatosítsd a szobát illóolajokkal. Ez segít tökéletesen érzéki atmoszférát teremteni.

Simogatás

A mozdulatok lehetnek hosszúak vagy rövidek, erősek vagy finomak, lassúk vagy fürgék. Ezek a változatok felizgatják a párodat és a finom masszázs szerelmeskedésbe torkolhat.

iStock_000054597758_Small

Hozzászólások