Testvére máris imádja Fésűs Nelly kislányát

Exkluzív fotók a kis Elza Dorkáról

2014/10/07

Mindössze húsz perc alatt érkezett meg Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya, Elza Dorka. Nem csak szülei boldogok a pici születése miatt, hanem az apuka korábbi házasságából született nagy fia is, aki cuki fotót posztolt az újszülöttel. 

Bár Fésűs Nelly és párja nem tervezte a babát, örömük most mégis határtalan, hiszen kezükben tarthatják a 3300 grammal, 53 centivel született csöppséget. 

Fésűs Nelly az újszülött babával (fotó: Bors)
Fésűs Nelly az újszülött babával (fotó: Bors)

Ez egy csoda minden család életében, a mienkben is az. Nelly gyönyörű kislányt hozott világra, és a szülést is nagyon jól viselte. Nem látszik rajta fáradtság, végig erős volt, nagyon kemény csaj. Kihozták a műtőből, és rögtön mosolygott rám. Decemberben temettem el édesanyámat, akit Erzsébetnek hívtak. Rá szeretnék emlékezni, az ő tiszteletére kapta a baba az Erzsébet német megfelelőjét, az Elzát” – mondta a Borsnak Vajtó Lajos.

Az Édes élet sztárja 42 évesen vállalta a második terhességet, ami zökkenőmentesen zajlott, ám a baba farfekvéses volt, és a várandósság végére sem sikerült befordulnia, ezért volt szükség az előrehozott császárra

Az egész család örömmámorban úszik; Nelly 11 éves kislánya, Csenge alig várta, hogy megérkezzen a kistestvére, az apuka előző házasságából született nagy fia, Richárd még cuki fotót is posztolt a közösségi oldalon, amint büszkén tartja a kezében 1 napos tesóját. 

A képet megnézheted: ITT

Hozzászólások