Ti írtátok: ez a leggázabb randis sztorim

Nem mindig minden randi alakul jól

2017/05/02

Múlt héten indítottunk egy új rovatot, mely a Ti írtátok címet kapta. Először a leggázabb randis sztorijaitokra voltunk kíváncsiak. Lássuk a legjobbakat!

“Egy étterembe beszéltünk meg találkát, 30 perce vártam rá, amikor írt nekem egy üzenetet: Otthon vagyok, szembe az étteremmel van egy italbolt, hozol nekem pár sört? Visszaírtam, hogy nem. Erre annyit válaszolt, hogy oké, akkor elmegy frizbizni a kutyájával. Letöröltem a Tindert, kifizettem az árát az ebédnek, amit fogyasztottam, majd hazamentem.”

“Első randi volt. Azt mondta a srác, hogy menjünk moziba, mert nagyon szeretné megnézni a Star Wars akkortájt bemutatott legújabb részét. Nem nagyon fűlött hozzá a fogam, szerintem a mozi első randira kifejezetten rossz ötlet, Star Wars-ból pedig soha egy részt nem láttam. Tényleg, kábé azt se tudtam, hogy eszik-e vagy isszák. Mégis belementem, egy második randiért ugyebár mindent. Találkoztunk a megbeszélt időpontban, a megbeszélt mozinál. Helyes volt a srác, tetszett, próbáltam jó benyomást kelteni. Azt hiszem, úgy a negyvenötödik perc tájékán majdnem kiesve a székemből – és a sorból is – riadtam fel, és rémülten kérdeztem: „Most mi történt?” Sajnos ugyanis elaludtam.A srác iszonyat dühösen rám nézett és csak annyit mondott: „Semmi, csak becsuktak egy ajtót.” Rettentő kínosan éreztem magam, és bár a srác igazából rendes volt, a film végére mintha elfelejtette volna a történteket, soha többé nem keresett. Nem csodálom.”

“Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, aminek a végét nehezen dolgoztam fel. A legjobb barátnőm győzködött, hogy lépjek már túl, ne sajnáltassam magam, hiszen még fiatal vagyok, ráadásul nagyon csinos, kezdjek el újra randizni. Mondtam neki, hogy erre még nem vagyok kész, de ő a nevemben regisztrált egy ilyen oldalra. Csak akkor mondta el, amikor egy srác írt nekem. Tulajdonképpen nagyon aranyos volt, amit írt, így rögtön megfogott, és meg is beszéltem vele egy randit. Jól beszélgettünk, szimpatikus volt meg minden, gondoltam ennek még folytatása is lehet. Ám alighogy végeztünk, belépett a következő randipartnere. Mint kiderült, egy estére három lánnyal is találkozót beszélt meg, váltottuk volna egymást, csak kicsit hamarabb érkezett a következő. Nagyon megalázó volt.” 

 

Hozzászólások