Tilla eddigi életének vége

Fájdalmas fordulóponthoz érkezett a sorsa

2015/05/27

Egyedül maradt Tilla: a műsorvezető néhány évvel édesanyja halála után édesapját is elveszítette. Tilla most kezdi érezni, hogy milyen az igazi felnőtt élet.

A műsorvezető Joshi Bharattal beszélgetett a Fem3 Caféban néhány nappal édesapja temetése után. Bár Tilla azt hitte, hogy mivel apukája évek óta betegeskedett, könnyebb lesz a búcsú, nem így történt.

„Édesapám négy éve beteg volt, ezért azt hittem, fel vagyok készülve arra, hogy egyszer csak meg fog halni. De amikor megtörtént, akkor teljesen más volt, mint amit elterveztem: sokkal jobban megérintett, sokkal hosszabban, mélyebben fájt – mint amikor egy fémdarabot megmar egy sav. Az eddig életemnek vége – mondta őszintén Joshi Barath-nak Tilla.

A műsorvezető nem csak az édesapját veszítette most el, de vele együtt minden idősebb rokonát, így ő és bátyja maradtak a rangidősek a családban.

„Már most sokkal szorosabb a kapcsolatunk a bátyámmal, és ez biztosan mélyülni fog. Nagyon kiszolgáltatott, bizonytalan helyre kerültem a szüleim nélkül, meg kell tanulnom újra megtalálnom saját magam. Lelkiismeret furdalásom van, amikor elmegyek a lakásába, mert egyszerűen nincs kedvem ott lenni. Előveszek régi képeket, fogom a kulcsait, de minden olyan furcsa nélküle. Édesanyám halálát könnyebben fel tudtam dolgozni, mert akkor ott volt az édesapám, aki elveszítette élete szerelmét, akkor róla kellett gondoskodnom – kicsit olyan voltam, mintha én lettem volna az ő apja. Most csak a nagy semmi van, nem áll senki fölöttem, nincsenek már szülők körülöttem – ez az igazi felnőtt lét – mondta szomorúan Tilla.

Hozzászólások