Tilla: „Nem akarok idő előtt meghalni”

Letette a cigarettát és az alkoholt

2014/09/05

Till Attila eldöntötte, hogy még sokáig akar élni, ezért egy éve letette a cigarettát, január óta pedig alkoholt sem iszik. A műsorvezető úgy érzi, ez élete legjobb döntése, és mindenkit biztat, hogy szabaduljon meg a démonaitól.

Tilla kemény időszak előtt áll, mert a Sztárban Sztár vezetése mellett új, egész estés mozifilmjének forgatásai is elkezdődnek. Sokat energiát ad neki, hogy megszabadul a káros szenvedélyeitől, de az aktív sport is segített fizikai és lelki állapotán.

„Egy éve végleg letettem a cigarettát, és sokkal jobban érzem magam. 15 éves korom óta dohányoztam, pedig ez az egyik legnagyobb hülyeség az ember életben: családi és közeli ismerősi körből tudom, hogy a vége csak a halál lehet – én pedig élni akarok! Január óta egyáltalán nem fogyasztok alkoholt se, ami nálam egy kicsit összekapcsolódik a cigivel is: van, aki a kávé mellé kívánja a cigarettát, nekem a kísértést az alkohol jelentette, úgyhogy inkább ezt is elhagytam. Érdekesek ezek az addikciók, mert mindig ott ül az ember vállán a kisördög, és elég, ha megiszik egy üveg sört, rögtön előugrik és cigivel kínálja. Én már nem akarok rágyújtani, sőt mindenkinek ajánlom, hogy szabaduljon meg a démonjaitól, mert a változás végtelenül feltölti az embert. A káros szenvedélyek helyett a inkább konditerembe jártam és futottam, ami nem csak a testemnek tett jót, de a lelkemnek is: szebb lett a világ!” – mesélte mosolyogva Tilla.

Tilla 2

A műsorvezetőnek minden energiájára szüksége lesz, mert vasárnaptól újra Sztárban Sztár, hétfőtől pedig új filmjén fog dolgozni.

„Gyakorlatilag egyszerre kezdődik a két munka: vasárnap este levezetem a Sztárban Sztár első élő adását, hétfőn 6-kor pedig már indulok is a nyolchetes forgatásra. Egész héten filmezünk, hétvégén pedig a Sztárban Sztáron dolgozok – számomra most csak ez a két dolog létezik, nincs semmi buli, nincs kilengés: vagy dolgozom, vagy alszom. A köztes időben kicsit meggyömöszölöm a gyerekeket, szerencsére ők már megértették, hogy apucinak érdekes időbeosztása van, és ilyenkor a feleségem viszi a hátán a családot. Sokszor megesik az is, hogy bejönnek egy-egy próbára vagy élő műsorra: örülök, ha ott vannak és egyáltalán nem feszélyez a jelenlétük, tudják, hogy ilyenkor nyugodtan rosszalkodhatnak – mesélte nevetve Tilla, aki mindkét munkájában maximális teljesítményt nyújt. – „Mindkét feladat ugyanolyan fontos számomra. Sok tehetségkutatót vezettem már, de azt hiszem, ez a legérdekesebb, mert itt van a legnehezebb dolguk a szereplőknek. Húsz éve televíziózom, de minden adásra ugyanannyit kell készülnöm, mint régen: hallgatom a szereplők dalait, ismerkedek az életművükkel, hogy mindig felkészülten álljak ki a közönség elé. A filmforgatás egészen másfajta munka: ez lesz a második egész estés mozim, és nem lesz egyszerű a forgatás, mert kerekeszsékes történetről fog szólni. Komoly egyeztetést igényel a kettő, de az biztos, hogy a nézők ebből semmit sem vesznek majd észre” – tette hozzá Tilla.

Hozzászólások