Tilla nem úszta meg szárazon hazugságait

Kasza Tibi bosszút állt a műsorvezetőn

2014/12/09

Az ország egyik legnépszerűbb férfi műsorvezetőjét látta vendégül a házigazda, Kasza Tibi. Tilla elárulta, számára milyen népszerűnek lenni, ám a beszélgetés végén hazugságon kapta őt a showman, ami retorziókkal járt.

A TV2 arca az egyik legközvetlenebb hazai híresség. Elárulta, ő kedveli az embereket, illetve szerinte az ismertség semmit nem ér, ha nem beszélget velük, ugyanis tőlük a legtöbb esetben csak kapni lehet – egy jó szót vagy akár egy ölelést. Sőt, azt is kifejezetten szereti, amikor valaki úgy megy oda hozzá, hogy neki eláll tőle a szava, és nem tud megszólalni.

tillaestibi

Természetesen voltak érdekes és vicces pillanatai is. Az egyik ilyen eset az volt, amikor egy elmegyógyintézetben forgatott, ahol a zártosztáy egyik lakója pizsamában rohant felé a folyosón, majd közvetlen előtte megállt és azt kiáltotta: Szevasz Balázs! Ekkor azért kicsit úgy érezte, hogy teljesen értelmetlen az, amit eddig csinált – de nyilván ezzel csak viccelődött a showmannek.

tilla2

Volt olyan is, amikor jól jött neki, hogy felismerték, habár az nem biztos, hogy ténylegesen is be tudták őt azonosítani. Az azonban tény, hogy a két ittas gengszter nem kötött bele amiatt, hogy ismerni vélték valahonnan.

A beszélgetés második felében kiderült, hogy Tilla rémesen hazudik, de valójában ő ezt egy percig sem tagadta. Kasza Tibi kitalálta, hogy játszanak egy „Hazudj, ha tudsz!” elnevezésű játékot. A két fél egymással szembe ült le egy asztalhoz, előttük vizes poharak és egy-egy csordultig megtöltött kancsó. A lényeg az volt, hogy kérdéseket tehettek fel egymásnak, de ha a kérdező úgy ítélte meg, hogy a válaszadó hazudik, nyakon önthette őt egy pohár vízzel. Egyik műsorvatató sem úszta meg szárazon az igazmondó játékot.

Nézd meg a videót!

képek forrása: TV2, SuperTV2

Hozzászólások