Tinder – A szuperhős

Egy ősparaszt küzdelmei a világ megmentésért

2016/06/02

A mai világban nehéz dolog az ismerkedés, a Tinder megjelenése sokak szerint csak rontott ezen – az app ihlette trailer pedig az agysejtjeiden fog.

Napvilágot látott Tinder – A szuperhős első hivatalos trailere. Az előzetesben megismerhetjük Seant, akit tinédzser korában egy fura beleset féleség ruházza fel emberfeletti erejével. A névadó társkereső applikációból jól ismert balra húzás mozdulata a legtöbbeknél a nem tetszés vagy legalább is az érdeklődés hiányát mutatja az app használata során, amíg Sean esetében halálos kimenetelű lehet egy véletlen mozdulat is: ez lenne Tinder szuperhősképessége. Gagyinak tűnik elsőre? Hogy lenne képes felvenni ádáz tinderező gonosz földönkívüli robot csajok seregével a harcot, ha gagyi lenne?

Feltehetőleg eredményesen, hiszen a sztori is gagyi.

A történet szerint csinos(nak szánt) robot lányok hada kezdi elcsábítani az életről már rég lemondott kocka srácok tömegét, majd mikor már szüzességük elvesztése is végre kilátásba kerül, a “lányok” végeznek azok életével. A gonoszok vezére egy ördögi öregember, aki igazából robot.

Mielőtt tovább merülnénk ennek a nagyszerű alkotásnak az elemzésében, tekintsük meg a trailert:


Mindenesetre lenyűgöző, hogy emberek mennyi energiát és pénzt képesek beleölni egy rossz poén Youtube-videósításába. A filmművészet létrejöttét követően szinte azonnal felismerték az emberek, hogy a humor közvetítése lehet a mozgóképnek az egyik legnagyszerűbb szerepe. Ugyan a komédia mondhatni az emberrel egy idős, vannak akiknek ez semmit nem jelent és az elmúlt évezredek tanulságaira magasan tesznek, nagyjából ez mozgathatta a Tinder – A szuperhős előzetesének megalkotóit is.

Meglepne, ha valóban elkészülne ez a film?
Nem. Ebben a világban korlátozott számú kreténség tud már csak meglepni.
Ti szívesen beülnétek a moziba erre a filmre?
(Mert én ha fizetnének érte se tenném.)

Hozzászólások