Tinédzser anyák vallomásai

Szívszorító és meglepő gondolatok tini anyukáktól

2017/11/24

Tizenévesen anyává válni és felelősséggel tartozni egy apró élet iránt nagyon nehéz lehet. Tinédzser anyák vallottak életük nehézségeiről és szépségeiről.

Tiniként a legtöbb ember még nem igazán ismeri önmagát, és azt sem tudja elképzelni, hogy a jövője hogy fog alakulni. Ilyenkor anyává válni nagyon nehéz lehet, rengeteg nehézséggel és lemondással jár, ugyanakkor pedig a lehető legnagyobb ajándékot kapja az ember az élettől – csak talán túlságosan korán.

mom-2208928_960_720

“Őszintén büszke vagyok arra, aki most vagyok tinédzser anyaként. Csak ezt gyakran elfelejtem, mert az emberek mindig elítélnek és azt feltételezik, hogy én nem lehetek sikeres.”

“A kisfiam szülinapja lesz holnap, és nagyon nehéz pénzt keresni támogatás nélkül, de mégis élete legjobb napjává fogom tenni neki.”

“Két gyerek tinédzser anyukája vagyok. Van saját lakásom, kocsim, van munkám és segítség nélkül fizetem a számlákat. Nem mindannyian vagyunk rossz szülők.”

“Tinédzser anya vagyok, és szeretek az lenni, habár idősebbnek érzem magam mint valójában vagyok.”

“Tini anyának lenni szívás. Senki sem akar szeretni téged, kivéve a gyerekedet.”

“Annyira nehéz fiatal anyaként dolgozni, suliba járni és jó szülőnek lenni. Néha azt érzem, hogy legszívesebben feladnám.”

“Tinédzser anyának lenni nagyon nehéz, nem fogok hazudni. Nem tudok kimozdulni, vagy csinálni bármit, és nem tudom milyen a tinik élete. Sosem fogom megtudni.”

“Szeretem a gyerekemet de ugyanakkor valamennyire őt hibáztatom amiért elrontotta az életemet.”

mom2

“Elítélnek amiért tinédzser anya vagyok, de az “normális”, ha az apa elhagyja a gyerekét, és közel sem ítélik el ilyen keményen, mint engem.”

“A legjobban az zavar, amikor az emberek elfogadhatónak tartják megkérdezni, hogy a gyerek apja is a képben van-e. Igen. Ezt megkérdeznéd egy 25 évestől is?”

“Fiatal anyuka vagyok és nincs bennem szégyenérzet. Gondolj rólam kevesebbet, ha akarsz, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy a lehető legjobb anyja legyek a gyerekemnek.”

“Néha azt kívánom, bárcsak normális életet élhetnék, de nem tudom elképzelni az életemet a kisbabám nélkül.”

“Gyűlölöm, hogy csak mert már anya vagyok, a fiúk azt gondolják, hogy bárkivel, bármikor lefekszem.”

“Összetöri a szívem, hogy elveszítettem az összes barátomat, mert “rossz példa” vagyok.”

“Szeretem az anyaságot, ugyanakkor pedig sosem éreztem még magam ennyire egyedül és elítélve.”

Forrás

Hozzászólások