Tinilányok: részegek, hánynak, verekednek és szexelnek

A bulik ékkövei: a bedrogoztt tizenévesek

2017/11/02

Féktelen bulik, pasik hada, botrányok, átmulatott éjszakák…és telehányt vécék. Erről szól tinilányok százainak a hétvégéje. Helyes ez? 

Ha a következőkben említett tinilányok közül egy is el fogja olvasni ezt a cikket, egész biztos, hogy mérhetetlenül fel fog háborodni. Hogy miért? Mert fáj az igazság. Jelentsük ki az elején, hogy sem öreg, sem prűd, sem befásult nem vagyok, sőt egyikünk sem az a szerkesztőségben. Legutóbb mikor összeültünk a csajokkal beszélgetni szóba került ez a téma: miért jó az a fiatal lányoknak, hogy ők a nevettség tárgyai minden egyes hétvégén? 

original

Vegyünk egy átlagos szórakozóhelyet. Ne arra gondolj, ahol Budapest krémje rázza a popsiját Gucciban, hanem a körúti hangulatos kocsmákra vagy a Király utca romos udvaraira. Ahogy belépsz egy ilyen helyre egész biztos, hogy egy női társaságban lesz egy hölgyemény, aki az ő szavukkal élve “szarkész.” Őszintén szólva percekig gondolkoztam, hogyan is fogalmazzam meg ezt a szót azoknak, akik esetleg nem értik. De nincs rá helyes definíció. A szarkész állapot lényege, hogy azt sem tudod merre vagy arccal előre, annyi rozéfröccsöt döntöttél magadba, hányás közeli (előtt vagy után majd’ mindegy) állapotban vagy és persze ordibálsz torkod szakadtából, mert az jó. Hogy ez miért tetszik a fiatal csajoknak? Nem értjük. Legtöbbjük cuki, szép és alaphangon értelmes, ám elkapja őket a gépszíj és olyannyira bekerülnek ebbe a világba, hogy míg ki nem égnek ott is maradnak. 

Manapság egy szórakozóhely a lányok nagy részének (tudjátok, akinek nem inge…) egy terep, ahol vadászhat: drogra, pasira, ingyen piára, áldozatra, akit megtéphet. Igen, az elit kisasszonyok hajat is tépnek ok nélkül, szórakozóhelyek előtt, barátnőik pedig élvezik ezt! El tudjátok hinni ezt?! Én és a barátnőim néha már inkább kerüljük az ilyen helyeket. Az oka, hogy nem vágyunk arra, hogy olyan csajszikat bámuljunk, akik a mosdóban kapkodják a Ginát, 20 perc múlva pedig ugyanabban a fülkében, ahol benyalta a bogyót már szexel egy idegennel. Hová tűnt a méltóságotok csajok? A szexin, koktélt szürcsölgetős, flörtölős lányok kevésbé érdekesek vajon a pasik számára?

cocaine-drogas-drugs-girl-separate-with-comma-Favim.com-210382

Miért élvezik ezt a fiatal, amúgy teljesen értelmes lányok? Szerintetek van erre magyarázat? 

Hozzászólások