Tippek a téli szünetre az egyik legismertebb hazai vloggersztártól

Fogadjátok meg Gery tippjeit

2017/12/14

Hazánk egyik legismertebb vloggersztárjával Konics Gergellyel beszélgettünk, akit leginkább Geryként ismernek rajongói. 

Bemutatjuk nektek Geryt, aki a hazai vloggerek között igencsak nagynak számít, mondhatni az egyik legismertebb és legsikeresebb. A mindössze 19 éves srác már közel 200 ezer követvel rendelkezik, ami Magyarországon óriási sikernek bizonyul. Másfél éve kezdett el igazán komolyan foglalkozni a videózással, és 1 év alatt el is érte a 100 ezer követős álomhatárt. Ez tényleg nagy szó, ugyanis 100 ezer feliratkozót vagy annál többet csak a top 100-ban lévő videósok képesek elérni. Gery különböző témákban készít videókat, így mindenki megtalálhatja Youtube-csatornáján a kedvére valót. 

Ami igazán különlegessé teszi ezeket a videókat, hogy Gery egyedül csinál mindent. Ő maga ötli ki a témákata, ő veszi fel a videókat, a címet is ő találja ki és a saját brandjét is ő építi. Mindennek a tetejébe áprilisban volt az első videós gála, (olyan, mint az Oscar-díj, csak videósok körében) amit 40 ezren néztek online. Gery ezen a gálán meg is nyerte a Telekom különdíját, ami a legaktívabb közönségért járó díj. 

Gery most szuper tippeket ad nektek a téli szünetre ha nem akartok unatkozni a két ünnep között sem, fogadjátok meg a tanácsait! 

  • “Nekem is fontos a szórakozás és a kikapcsolódás, így nektek is ezt tudom javasolni: menjetek moziba vagy csak üljetek le beszélgetni a barátaitokkal. 
  • Ha már a mozinál tartunk, menjetek el a szüleitekkel az Igazi csoda című filmre. Nagyon tanulságos és végre nem sablonos.
  • A december szóljon a spontaneitásról. Mint már mondtam üljetek csak le beszélgetni a barátokkal, mikor kedvetek tartja. Nem kell mindent hetekre előre megtervezni. 
  • Olvassatok el végre egy jó könyvet. Én azokat kedvelem, melyek igaz történet alapján készültek.
  • Ne gépezzétek végig az egész szünetet és ne is a telóban éljetek, hiszen a nagyik nem fogják érteni miért vagytok képesek órákig bámulni egy képernyőt
  • Készítsetek sajátkezűleg ajándékot a családtagjaitoknak, barátaitoknak.
  • Azt se feledjétek, hogy a család a legfontosabb. Most van időtök velük lenni igazán, társasozzatok, csináljatok közös rogramokat.
  • És persze nézzétek a videóimat :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások