Tippek azoknak, akik forrón szeretik

6 nyári tipp pulzusnövelésre

2014/05/23

Készen állsz arra, hogy a szexuális életed legalább annyira forró legyen, mint a kinti hőmérséklet? A hosszú napok és langyos éjek tiszteletére összegyűjtöttünk 6 módszert arra, hogyan vihetsz még több pezsgést a nyárba.

Utazás közben légy exhibicionista
Mentek nyaralni? Használd kreatívan az új környezetet. Osonj ki a hotelerkélyre, evezz be a tó közepéig, vagy menj késő este úszni, és bízd magát a hangulatára. Ha visszatérés után visszagondolsz a merészségedre, száz százalék hogy kellemes borzongást fogsz érezni.

Csinálj hőhullámot
Lődd le légkondit egy kivételesen izzadós tombolás kedvéért egy forró éjszakára. A sós ízű csókok, vizes haj, és sikamlós testek intenzívebbé teszik az élményt, és a szokásos hálószobai rutin különlegesen egzotikusnak fog hatni. Utána következhet a közös zuhanyzás, a lehűléshez, és a következő kör előkészítéséhez.

erotika

Állíts sátrat 
Mindegy, hogy a szabad természetben vagy a kertben kempingeztek, verd fel a sátrad valahol a szabad ég alatt, egy kis üdítő helyváltoztatás kedvéért. A szex a szabadban valami miatt kalandosabbnak tűnik, és az intimitás is meglesz azzal, hogy egy cipzár választja el a külvilágtól (csak a hangerőre ügyeljetek!).

Nem kell a bikinivonal
A szabadban, meztelenül feküdni, miközben senki sem láthat bennünket, kifejezetten izgató hatású. De ne feledkezz meg a naptejről!

Pörgesd fel a pulzusod
Próbálj ki néhány tevékenységet, amitől gyorsabban ver a szíved. Az adrenalin növeli az izgalmi állapotra való képességet, tehát egy esőernyős ugrás után annak a valószínűsége, hogy le akarjátok tépni egymásról a ruhát nagyobb, mintha csak egy parkban üldögéltetek volna.

Használd ki a jó időt, menj partnereddel falat mászni, hegyet mászni, hullámvasutazni, vagy keressetek valami egyéb pulzusnövelő tevékenységet. A kaland okozta izgalom mentális előjátéknak is felfogható, aminek a hatása bőven kitart a hálószobáig.

sensual

Lakoma szexi nyári ételekből
Mindegy, hogy mit választasz, grillezést, vagy egy pikniket a parkban, gondoskodj róla, hogy az étrendben szerepeljenek a nyári vágynövelők, mint pl. az avokádó (guacamole), eper és a spárga.

Az avokádó magas B6 vitamin tartalma állítólag növeli a férfi nemi hormon termelést, míg a spárga magas E-vitamin tartalma mindkét fél szexualitása számára előnyös. A szerelmi éltre gyakorolt kedvező hatása mellet az eper és a többi nyári gyümölcs, mint pl. a málna, arra is alkalmas, hogy ízes kezelésbe vegyük a másikat, pl. megetetve partnerünket.

Hozzászólások