Tippek hogyan faragj jobb szeretőt a férjedből!

2014/07/10

Most valld be őszintén, maximálisan elégedett vagy a szexuális életeddel? Vagy tudnál még javítani rajta? Ha a válaszod igen, akkor olvass tovább.

Ha a szex kezd túlságosan is előreláthatóvá válni, van egy jó hírünk: Tudsz javítani a partnered ágyban nyújtott teljesítményén, anélkül hogy megsértenéd az egóját (végül is, ő is szeretne neked igazán befűteni az ágyban). Íme, hogyan lehet változtatni a dolgokon – még ma este!

Beszélj neki róla – és ne várj vele az ágyig
Próbálj a tárgyra térni – mit szeretnél másképp – de semmiképp sem a hálószobában. Érdemes a csevejre a hálószobától távol sort keríteni, és pozitívan indítani, például azzal, hogy mi  az amit szeretsz a szexuális életetekben.

szex

Szabadulj meg a rendszeres szexuális rutintól
Úgy érzed, minden héten pont ugyanakkor kerül sor az intim együttlétre? Ha a szombat reggel 9 óra, mint dévajkodási időpont nem passzol az időbeosztásodhoz, állítsd át partnered belső óráját egy egyszerű játékkal. Játékosan jegyezd meg, hogy lemondasz a reggeli szexről, cserébe a nap MINDEN egyéb időpontjában készen állsz rá. A férfiak természetéből fakad a versenyzési szellemük, tehát mindent fel fog tenni arra, hogy bebizonyítsa, tud várni, és vannak jó ötletei a témában. A helyzet kulcsa, hogy új időpontot javaslunk, nem visszautasítunk.

Csak lassan cowboy
Az elalvás előtti gyors menet szokássá lett? Ha a partner hajlik a villámszexre, ne szólítsd fel, hogy lassítson, helyette mutass inkább példát. Ha pár fogással túl akar lenni az előjátékon, a szakember szerint érdemes pár másodpercre elhúzódni, ha újra begyorsul, újra elhúzódni, annyiszor, amennyiszer csak szükség van rá. Kapcsolni fog!

szex1

Vedd át az irányítást!
A nők gyakran elvárják a férjüktől, hogy ösztönösen tudják, mi a jó nekik, de a férfiak sem gondolatolvasók. Érdemes hát időnként a megfelelő utalásokkal és persze pozitív reakciókkal segíteni őket. Ha nem találja el pontosan a megfelelő helyet, vagy ugyan megtalálja, de nem azt teszi és nem úgy, ahogy jó lenne, fogd meg a kezét, és vezesd úgy és oda, ahova szeretnéd. Egy kis bátorítás is csodákra képes.

Bátorítsa, hogy merjen gyakrabban kezdeményezni
Vannak férfiak, akik 60 másodpercenként a szexre gondolnak. És a nők? Ha te is azok közé a nők közé tartozol, akik alig várják, hogy ráugorhassanak a férfira, akkor a következő játék neked való. Helyezz el bugyikat szerteszét a lakásban: a fürdőszobapolcon, a közös szekrényben, az éjjeliszekrényen, a pasi aktatáskájában – mindegy hol. Hetente háromszor szeretnél szexet? Akkor rejts el három szexi bugyit. A hét elején ígérd meg, hogy minden megtalált bugyiért jár egy vetkőző műsor. Fel fogja venni a kesztyűt.

szexycouple

Elevenítsd fel a múltat, hogy visszanyerje a szexepiljét
Minden pár emlékszik még rendkívüli közös szexuális élményekre, kivételes helyszíneken. Néha elég, ha emlékeztetnek bennünket arra, ami lehetséges (mert egyszer már sor került rá) ahhoz, hogy egy lemerült szeretőt újra feltöltsünk energiával. Vegyétek elő a mézeshetekről készült fényképeket, és melegítsétek fel az emlékeket azokból az időkből, amikor még olyan jó volt a szex, a munka, a számlák, a gyerekek megjelenése előtt.

Hozzászólások