Tippek, a sikeres ismerkedéshez

A hódítás 4 alapszabálya


2014/09/25

Bizonytalan vagy az ismerkedés terén? Nem pontosan tudod, mire figyelj? Azt hiszed, csak a külső számít? Nagy tévedés! Megmutatjuk, hogyan hódítsd meg a neked való nőt!

1. Soha ne légy félénk vagy bizonytalan a lányok előtt! 

Amennyiben megérzik, nehezen tudnak férfiként tekinteni rád. Próbáld meg összeszedni a gondolataid. Ne a találkozás pillanatában kezdj el azon gondolkozni, hová mentek és mit fogtok csinálni. Inkább előtte légy kreatív.

dating1

2. Soha ne kérdezz úgy tőle, hogy aztán nem figyelsz a válaszaira!

Légy érdeklődő és figyelmes! Kínos, ha kétszer kérdezed meg ugyanazt, mert azt a képet mutatja, nem igazán tartod fontosnak a gondolatait. Nem kell túljátszani sem magad, egyszerűen csak azt érezze, valóban szeretnéd megismerni.

3. Soha ne hagyd, hogy egy nő azt érezze: manipulálhat!

Egy férfi attól férfi, hogy tudja mit akar, és tesz is érte. Amennyiben megérzik – márpedig a nők megérzik! -, hogy befolyásolható vagy, nemcsak ki fogják használni, de komolyan sem fognak venni. Ha egy ideig játszanak is veled, hamar megunnak. És akkor eldobnak.

dating2

4. Soha ne fordíts 1óránál többet egy lányra se, aki nem adta látható jelét annak, hogy érdeklődik irántad.

Az időd értékes. Ne pazarold! Használd ki hatékonyan! Ha egy órányi beszélgetés alatt nem keltetted fel semmilyen szinten a nő érdeklődését, akkor érdemes tovább lépni. Viszont soha ne feledjétek, ez sem kudarc. Fogd fel úgy, hogy tanultál az esetből! És a későbbiekben hasznosíthatod a tapasztalataid.

Hozzászólások