Titkolták, de kiderült – Úton az ötödik Gyurcsány baba

Régóta tervezték a kicsit

2014/08/18

54 évesen lesz ismét apuka Gyurcsány Ferenc! Az ex-miniszterelnök és harmadik felesége februárra várják a csöppséget, aki immár az ötödik lesz a Gyurcsány gyerekek között.

A politikus és harmadik felesége, Dobrev Klára egyelőre nem tudják, kisfiú vagy kislány lesz a csöppség, így neveken sem gondolkoznak.

A politikus családja körül nagy volt a titkolózás: felesége nem akarta, hogy kitudódjon, immár a harmadik hónapban jár, de Gyurcsány Ferenc fia, Bálint megerősítette a gólyahírt. Sőt, azt is elárulta: a szülők már régóta tervezték már a családbővítést, ám közbejött egy választás, és talán az is befolyásolta a dolgot, hogy Dobrev Klára a negyvenes évei elején jár.

gyurcsány gyerekek

Gyurcsány Ferenc első feleségét még a gimnáziumban ismerte meg, ebből a kapcsolatból azonban nem született gyerek. Második feleségétől, Bognár Edinától azonban két fia is van, akik mára felnőttek: Péter 26, Bálint pedig 24 éves, de a nagy korkülönbség valószínűleg nem zavarja a fiúkat, akik várják kistestvérük érkezését.

A politikusnak és harmadik, egyben jelenlegi feleségének, Dobrev Klárának két közös gyereke van: a most 18 éves Anna és egy évvel fiatalabb öccse, Tamás, őket követi a februárban érkező csemete. A most 42 éves anyuka 2004-ben úgy nyilatkozott, hogy bár fiatal korában nem így tervezte, de örül, hogy korán szült – 24 éves volt, amikor első gyermeke a világra jött.

Hozzászólások