Titkos férfivágyak

2014/07/30

Ismerd meg a pasid legtitkosabb vágyait! Vesd be őket, és garantáltan imádni fog! 

Leselkedés

A párod odalenne, ha titokban megleshetne téged, ahogy mondjuk a zuhanyzóban édesen játszol a zuhanyrózsával, vagy az ágyban kényezteted magad. Ennél messzebbre menő vágya a férfinak két nőt meglesni, és később társulni hozzájuk. Ez természetesen már tőled függ, hogy mennyire vagy rugalmas. Mindenesetre kevés olyan férfi van, aki egy ilyen jelenettől ne indulna be. 

sex

Anális szex 

Szinte egyetlen férfi sem mer előhozakodni azzal, hogy számára milyen kéjes örömet okoz az anális szex. Félnek attól, hogy partnerük emiatt homoszexuálisnak tartja majd őket, vagy nem érti meg, hogy mit is akar valójában. Azonban aki picit is jártas a férfi működésében, és tudja, hol milyen erogén pontok találhatók, az tökéletesen átlátja, hogy miért is olyan fontos ez az örömszerzés a férfiaknak.
 
Csoportszex 

Bizony a férfi képzelgései közt ott van a csoportos szex – akár beszél róla, akár nem. A szomszéd nője mindig zöldebb alapon nagyon szívesen cserél és kombinál fejben akár kolléganőjével, akár a csinos szomszéddal, vagy akár közösen. Ha úgy érzed, elég szoros a kötelék köztetek, akkor dobd fel te a kérdést! Lássuk, mit felel rá a párod.

+ 1 tipp: 
És mi az, ami minden férfit izgat? A sztriptíz! Persze nem buzdítunk arra, hogy látogassatok el egy sztriptízbárba. Inkább dobd le te a ruháidat, és őrjítsd meg a párod! 

sztriptiz

Hozzászólások