Titkos megállapodás Pécsi Ildikó fia és menye között?

A bíróság dönt a kilakoltatásról

2015/09/09

Pécsi Ildikó ügyvédje tagadja, hogy a színésznő fia és annak felesége között bármilyen titkos megállapodás lenne – így a bíróság nyugodtan dönthet a kilakoltatás kérdésében.

Szombaton az Új Ász címlapon hozta le a hírt, miszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és a színművésznő menye, Pártos Csilla korábban olyan titkos megállapodást kötött egymással, ami döntően befolyásolja majd a volt feleség kilakoltatását. Az ügy egyébként szeptemberben kerül bíróság elé.

Ám sem Pécsi Ildikó ügyvédje, sem maga a színésznő nem tud ilyen titkos iratról – sőt, az ügyben érintett Csaba sem.

„Ez az állítólag létrejött megállapodás olyannyira titkos lehet, hogy sem én, sem pedig az ügyfelem, illetve fia – mint legfőbb érintett – nem tud róla – mondta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Pécsi Ildikó jogi képviselője.

partoscsilla
Pártos Csilla nem költözik

Arról, hogy Pécsi Idlikó menye és unokája meddig maradhat a II. kerületi luxusingatlanban, bíróság fog dönteni, miután a felek szép szóval nem tudtak megegyezni. A művésznő fia, Csaba ugyanis a válókereset beadása után az anyjának ajándékozta az ingatlan, aki így joggal kérheti menye távozását – ő azonban nem hajlandó önszántából költözni.

Pártos Csilla kilakoltatásáról majd a bíróság fog dönteni, nem Pécsi Ildikó – jelent meg az Új Ászban a mondat, amit Pécsi Ildikó így kommentált:

„Ha valaki egy kicsit is ismer, akkor tudja, hogy ez a mondat nem az én stílusom – mondta a művésznő.

Hozzászólások