Titkos pornóvideó kering a Manchester United játékosáról

Szexbotránytól tart mindenki

2015/02/09

Titokzatos videó kering az Old Trafforfon, az érintettek pedig nagyon félnek attól, hogy egy nap nyilvánosságra kerül. Ezen a pikáns felvételen egy éjszakai szórakozóhely WC-jében az egyik játékos és egy hölgy kerülnek éppen közelebbi kapcsolatba, a többiek pedig titokban felvették a telefonjukkal. Szexbotrány lehet a vége.

A Manchester Unitednél mostanság éppenséggel nem stimmel minden, mert bár a csapatnak nincs rossz kerete, mégsem nyújt jó teljesítményt. Nemcsak a tabellán áll a negyedik helyen, de a játék is akadozik, és van miért aggódni az Old Traffordon, hogy szezon végén beférnek-e az első négy, Bajnokok Ligája-indulást jelentő hely valamelyikére.

A hétvégi, West Ham United elleni 1-1 után a menedzser, Louis van Gaal is azt mondta, hogy változások várhatóak a klubnál, és a hírek szerint valóban meg kell fegyelmezni szertelen játékosait. A The Sun botrányszagú értesülései szerint a srácok ugyanis nem sokat aggódnak a gyenge teljesítmény miatt.

mu2
Nagy az összetartás a srácok között, de a videó kikerülése szétrobbanthat mindent (Fotó: Manchester United, Facebook)

Történt ugyanis, hogy a csapattagok egy része bulizni ment valamelyik éjszaka, aminek a vége az lett, hogy egyikük a szórakozóhely WC-jében találta magát egy nővel, aki szexuális örömökben részesítette. Ez az ő dolga, gondolhatnánk, de jópofa társai felülről, telefonnal levideózták az egészet, és egymás között szétküldték.

A “főszereplő” játékos neve nem szivárgott ki, de az érintettek – állítólag a hölggyel az élen – nagyon tartanak attól, hogy előbb-utóbb ki fog, és ismerve az angol sajtót, gyakorlatilag bármennyi pénzt hajlandóak lennének kifizetni egy ilyen felvételért.

A Manchester United vezetői is aggódhatnak a felvétel és egy esetleges szexbotrány miatt, mert máris belső vizsgálatot rendeltek el az ügyben

Hozzászólások