Titkos sztáresküvők

Hírességek, akik észrevétlenül fogadtak hűséget

2014/08/01

A sztárélet velejárója, hogy minden a kamerák között történik, ám még Hollywood legfényesebb csillagai is besokallnak olyankor a nyilvánossággal. Ezért egyre több sztárpár dönt úgy, hogy teljes titokban fogadnak egymásnak örök hűséget.

A hírességek alig tehetnek egy lépést anélkül, hogy villogó kamerák követnék őket, ám egyre több celeb dönt úgy, hogy élete legfontosabb napját a nyilvánosság teljes kizárásával ünnepli meg. Szerencsére a titkos sztáresküvők nem sokáig maradnak titkosak, így a rajongók utólag gratulálhatnak kedvenceiknek.

Beyoncé és Jay-Z

2008. április 4-e ugyanolyan unalmas nap volt, mint a többi… egészen addig, amíg ki nem derült: a rapper fenegyerek, Jay-Z hat közösen töltött év után feleségül vette a világhírű énekesnőt, Beyoncét. A legteljesebb titokban megszervezett ceremóniára New Yorkban, az újdonsült férj lakásán került sor, és mindössze harminc vendég volt hivatalos a szertartásra. A meghívottak között volt Beyoncé lánycsapatának, a Destiny’s Childe-snak két másik tagja, Kelly Rowland és Michelle Williams, valamint a Gwyneth Paltrow-Chris Martin házaspár.

A házasság híre ugyan hamar elterjedt, ám a valódi bizonyítékok idén kerültek nyilvánosságra a pár közös turnéján, ahol videókat mutattak be a szupertitkos esküvőről.

Mariah Carey
Mariah Carey és férje

Mariah Carey és Nick Cannon

Mindössze 42 nap kellett Mariah Careynek ahhoz, hogy örök hűséget fogadjon a nála 11 évvel fiatalabb rappernek. A szertartáson összesen tizenkét meghívott vehetett részt, a nagy titkolózás pedig talán annak a ténynek köszönhető, hogy az énekesnő ezzel negyedszerre mondta ki a boldogító igent. A pár saját bahamai telkén, naplementekor kötötte össze életét, az első hitvesi csók után pedig úgy ünnepeltek, hogy megmártóztak a hűs vízben, ahol az ara különleges, fehér esküvői ruhája pinkre váltott. Nick Cannon és Mariah Carey azóta minden évben újraházasodik, hogy ezzel erősítsék kapcsolatukat.

Blake Lively és Ryan Reynolds

A Pletykafészek gyönyörű sztárja, Blake Lively és kedvese, Ryan Reynolds 2011 októberében ismerkedett meg, egy hónappal később pedig már közös lakás után kutattak. Az esküvőre sem kellett sokat várni, bár a színészpár egyetlen árulkodó jelét sem mutatta a kézfogónak. Lively biztosan tud valamit, Ryan Reynolds, aki egy évvel korábban vált el Scarlet Johansontól ugyanis azt nyilatkozta, hogy sosem nősül meg újra. Nem tartotta sokáig magát fogadalmához, hiszen 2012. szeptember 9-én a legnagyobb titokban elvette feleségül a gyönyörű szőkeséget, méghozzá egy eldugott amerikai kisvárosban, ahol Ryan a gyermekkorát töltötte. Az esküvőszervező később elárulta, a pár kérése egy olyan ceremónia rendezése volt, ahol otthon érezhetik magukat.

Natalie Portman
Natalie Portman és férje

Natalie Portman és Benjamin Millepied

2012-ben a legnagyobb titokban ment férjhez az Oscar-díjas színésznő, Natalie Portman. A Karib-tenger kalózai sztárja egy másik film, A fekete hattyú forgatásán találkozott balett-táncos kedvesével, akivel szinte azonnal egymásba szerettek. Bár a ceremóniára a sajtó teljes kizárásával került sor, akkora titok mégsem maradhatott, hiszen a pár kaliforniai luxuslakásában tartott szertartásra száz vendég volt hivatalos, köztük az egykori gyerekszínész, Macaulay Culkin is. A zsidó hagyományoknak megfelelően Natalie egy egyszerű, konzervatív ruhában ment hozzá férjéhez, a menü pedig vegetáriánus ételekből állt.

 Kate Winslet és Ned Rocknroll

Kate Winslet úgy döntött, a harmadik boldogító igent inkább a világ háta mögött mondja ki, ezért 2012-ben teljes titokban ment férjhez egy amerikai milliárdos unokaöccséhez, Ned Rocknrollhoz. A szertartás igen romantikusra sikeredett: egy pajtában esküdtek meg, ahol mindössze 6-6 vendégük lehetett jelen – na meg a Titanic főszereplőjének két gyermeke, akik előző házasságaiból születtek. A szertartás vőfélye a színésznő Titanic-beli partnere és szerelme, Leonardo DiCaprio volt, aki egyben Kate legjobb barátja is. Az esküvőre egy év ismeretség után került sor olyan váratlanul, hogy Kate Winslet szülei sem tudtak róla.

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson és férje

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

A hatalmas, világraszóló esküvő lemondása után Kelly Clarkson és Brandon Blackstock a nyilvánosság kizárásával fogadott örök hűséget egymásnak 2013-ban egy tenessee-i farmon. A pár nem véletlenül tartotta titokban a különleges eseményt: korábban sokat találgatták a pletykalapok, milyen felhajtásra készül élete nagy napján az énekesnő és menedzsere, ők azonban úgy döntöttek, intim környezetben szeretnék megtartani a ceremóniát. Mindössze Blackstock előző kapcsolatából született két gyermeke és néhány vendég volt jelen a nagy napon, de a képek alapján Kelly Clarksonnak nem is hiányzott a nyilvánosság. Rajongóit néhány nap múlva a Twitteren értesítette a nagy hírről.

Hozzászólások