Titokban házasodott össze Berki Krisztián és szerelme Mazsi

2018/11/20

Ma robbant a hír! Berki Krisztián és kedvese Mazsi valóban egybe keltek és már egy ideje nem csupán egy pár, ugyanis titokban összeházasodtak! 

A Blikk olvasóriportere rántotta le a leplet a friss házasokról! 
“Az okmányirodában álltam sorban, amikor észrevettem, hogy Mazsi is ott van – kezdte lapunknak az informátor. – Már ismertem a tévéből meg a közösségi oldalakról. Nem akartam hallgatózni, de megütötte a fülem, ahogy a születési anyakönyvi kivonatáról és más papírokról beszél. Azt mondta, már nem a lánykori nevén szerepel az új iratokon, hanem Berki Renátaként. Olyan kedvesnek tűnt, így amikor végzett, odaléptem hozzá, és megkérdeztem, jól hallottam-e, hogy más a neve. Zavarba jött, majd nagyon sejtelmesen igennel válaszolt”-mondta a szemfüles olvasó. 

A Blikk megkereste Berki Krisztiánt, aki megerősítette a híreket: 

“Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem – mondta szűkszavúan Berki. – Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki! Ennél többet viszont nem szeretnénk mondani. Senkinek semmi köze a magánéletünkhöz, a meghitt pillanatok csak ránk tartoznak. Egy ember életében a gyermekei születése mellett a legértékesebb pillanat az, amikor összeköti az életét szíve választottjával.”

forrás

Hozzászólások