Titokban ment férjhez Szinetár Dóra

Harmadszorra is bekötötték a fejét

2015/06/22

Harmadszor ment férjhez Szinetár Dóra, aki a hétvégén titokzatosan csak annyit posztolt közösségi oldalán, hogy változtatott kapcsolati státuszán. Minden jel arra utal, hogy a színésznő június 20-án újra kimondta a boldogító igent.

Már három éve, hogy egy párt alkot Szinetár Dóra és szintén színész párja, Makranczi Zalán. Még tavaly karácsonykor kérte meg a színésznő kezét, aki örömmel mondott igent a lánykérésre. “Tényleg eljegyeztek, nem tagadom le. Sosem titkoltuk, hogy már harmadik éve nagy boldogságban élünk együtt. Nagyon örültem Zalán kérdésének, és egyértelmű volt, hogy mi a válaszom. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani” – nyilatkozta akkor a Blikknek.

szinetár dóra

Szinetár Dóra első férje Lőcsei Jenő volt, majd hosszú évekig alkotott egy párt Bereczki Zoltánnal. Az álompárnak aposztrofált színészpáros mindenkit megdöbbentett a hírrel, amikor bejelentették válásukat 2012-ben. Ám már akkor is szinte nyílt titok volt, hogy a színésznő megtalálta a boldogságot egy másik kollégája mellett, akivel A mizantróp című darabban játszottak együtt. Makranczi Zalán és Dóra között az első perctől kezdve hatalmas az összhang, mindenki csak hihetetlen boldogságukról tud beszámolni.

szinetár dóra

Három éve vannak együtt, tehát a lánykérés már-már várható volt. Családias közegben, meghitt körülmények között zajlott, a színésznő pedig boldogan mondott igent. Arra viszont senki sem számított, hogy az augusztusra datált menyegzőt váratlanul előrébb hozzák, márpedig minden jel arra utal, hogy most hétvégén titokban, szűk körben kimondták a boldogító igent.

Szinetár Dóra oldalán mindössze annyi látható, hogy június 20-ai dátummal megosztotta a “házasságkötés” bejegyzést, de képek és információk egyelőre nem kerültek ki a nagy napról. Reméljük minél hamarabb viszontláthatjuk a bájos színésznőt az esküvőjén készült fotókon. Ezúton is sok boldogságot az ifjú párnak!

fotó: Facebook

Hozzászólások