Tíz éve még imádták a nők, most börtönt kapott a világsztár

Neki sem lehet mindent

2015/02/25

Tíz hónap börtönre ítélték Fabio Cannavarót, az olasz foci legendás védőjét. Az egykori világsztár 2006-ban világbajnokságot nyert az olasz nemzeti csapattal, és a Real Madrid játékosaként abban az évben megkapta a világ legjobb játékosának járó Aranylabdát. Aztán jött az adócsalási ügy, most meg a börtön.

Tavaly októberben foglalták le Fabio Cannavaro közel egymillió eurót érő nápolyi villáját, és egyéb ingóságait, miután adócsalás vádjával eljárás indult ellene. A felesége nevén lévő cég ugyanis 2005 és 2010 között egymillió eurónyi adót nem fizetett be.

A 41 éves világbajnok ás aranylabdás világsztár nem sokat törődött azzal, hogy a bíróság döntése értelmében nem léphet be az ingatlanba. Elcsábította, hogy van benne medence, ezért feleségével, Daniela Arenosóval és testvérével, Paolo Cannavaróval bemásztak megmártózni.

cannavaro
Amikor még mindenki szerette: Cannavaro 2006-ban a vb-serleggel

Az ügyészség azonban nem volt ilyen laza, és a kihgáásért börtönbüntetésre ítélte őket, Fabiót például tíz hónapra. Az ítélet azonban még csak első fokú, így a vétkesek azonnal fellebbeztek, és egyelőre nem kell börtönbe menniük.

Fabio Cannavaro jelenleg a kínai Kuangcsou Evergrande vezetőedzője, csapatával bejutott az ázsiai Bajnokok Ligájába.

Hozzászólások